Ετοιμάζεται και το αγωνιστικό Cupra Leon Competition


Οι Ισπανοί προετοιμάζονται για ένα πολύ μεγάλο γεγονός, για την αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου Leon!

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 20/12/2019

Με το δεξί θα μπει η νέα χρονιά για την Seat η οποία στις 28 Ιανουαρίου θα παρουσιάσει στο διαδίκτυο τη νέα 4η γενιά Leon, η οποία θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους προς τα μέσα του 2020. Και όπως θα γνωρίζετε ήδη θα βασίζεται στο νέο VW Golf το οποίο οδηγήσαμε και το περιμένουμε τους πρώτους μήνες του έτους.

Σε σχέση με το Golf το Leon μπορεί να έχει και αυτό μια plug-in υβριδική έκδοση, αλλά θα διαφοροποιείται χάρη στην Cupra. Της οποίας τα λογότυπα θα κοσμούν τη νέα αγωνιστική turbo δίλιτρη έκδοση στο πρωτάθλημα TCR έχοντας ως στόχο νέες διακρίσεις. Στην οθόνη σας βλέπετε μία σχετική εικόνα με από το πίσω μέρος όπου διακρίνεται ο τονισμένος θόλος του φτερού και ψηλότερα η αεροδυναμική πτέρυγα.

Η Cupra προχωρά ένα βήμα πιο κάτω και προσφέρει την δυνατότητα διαδικτυακής παραγγελίας του Leon Competition με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να κάνουν μια προ-παραγγελία στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://prebooking.cupraofficial.com και να περιμένουν μέχρι την άνοιξη του 2020 για τις πρώτες παραδόσεις. Οι οποίες θα γίνονται στα γραφεία της Cupra στην Ισπανία.