Έτοιμο το πιο σούπερ Toyota όλων των εποχών


Η Toyota έχει ήδη επιβεβαιώσει πως αυτό το καλοκαίρι θα αποκαλύψει ένα νέο υπεραυτοκίνητο που θα τοποθετείται πολύ πιο πάνω από την Supra.

  • 24/1/2020

Και μόνο η υπόθεση μιας κεντρομήχανης Toyota Supra θα μπορούσε να προκαλέσει απανωτές παραισθήσεις σε οποιοδήποτε petrolhead. Εδώ βλέπετε την σύλληψη του ταλαντούχου στην επεξεργασία εικόνας Sam L., ο οποίος δηλώνει λάτρης της Supra και αναρωτιέται αν το επερχόμενο «όπλο» της θα μπορούσε να λέγεται Hypra.

Για αυτό και χρησιμοποίησε ως βάση το μπροστινό μέρος της Supra, το χαμήλωσε και ύστερα του πρόσθεσε ένα ανάγλυφο στο πίσω μέρος που διαμορφώνει μια αψίδα θυμίζοντας κάτι από Ferrari. Ειδικά με την κόκκινη φανταχτερή επιλογή του χρώματος, εκεί πάει ο νου σου…

Τώρα, το Toyota GR Super Sport, όπως φημολογείται πως θα ονομάζεται, θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο από την στιγμή που οι Ιάπωνες μένουν στο πρωτάθλημα αντοχής WEC. Και επειδή θα συμμετάσχουν στη νέα κατηγορία Le Mans Hypercar που αντικαθιστά την LMP1 και που προβλέπει την συμμετοχή αγωνιστικού που θα βασίζεται σε έκδοση δρόμου (με παραγωγή 20 αυτοκινήτων μέσα σε μια διετία).

Περισσότερα θα ξέρουμε όσο ανεβαίνει ο υδράργυρος και πλησιάζει το καλοκαίρι. Εκείνη την περίοδο η Toyota θα ξεκινήσει τις πρώτες δοκιμές του αγωνιστικού της για το Le Mans και θα έχουμε μια πρώτη εικόνα για το πιο super Toyota όλων των εποχών.