Eva Herzigova, λάτρης της Lancia Y Unica.


Η νέα τηλεοπτική καμπάνια για τη Lancia Y Unica έρχεται να προκαλέσει και να ξεχωρίσει με τον ιδιαίτερο σενάριο της. Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας η εκρηκτική Eva Herzigova, γνωστή σε όλους για την αισθησιασμό της και την γοητευτική παρουσία της.
  • 17/6/2002
&00 Η νέα τηλεοπτική καμπάνια για τη Lancia Y Unica έρχεται να προκαλέσει και να ξεχωρίσει με τον ιδιαίτερο σενάριο της. Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας η εκρηκτική Eva Herzigova, γνωστή σε όλους για την αισθησιασμό της και την γοητευτική παρουσία της.
Έχοντας ένα μοναδικό σύμβολο θηλυκότητας ως πρωταγωνίστρια της διαφήμισης, το σενάριο του σποτ μας εκπλήσσει. Η Eva Herzigova ξεκινάει την μέρα της κάνοντας μία σειρά από καθημερινές ''αντρικές'' εργασίες: ξυρίζεται με φαλτσέτα, φοράει το αυστηρό μαύρο ανδρικό κουστούμι της , δένει την γραβάτα της , φτιάχνει τα μανικετόκουμπα , ελέγχει στον καθρέφτη την εμφάνισή της με κάθε λεπτομέρεια.
Με φοβερή σιγουριά και αυτοπεποίθηση πλησιάζει την επιβλητική μαύρη Lancia Y Unica. Ο διαχρονικός σχεδιασμός και η εντυπωσιακή γραμμή της Lancia Y, κλέβουν αμέσως την παράσταση και την προσοχή της εκρηκτικής Herzigova. Η έλξη είναι μοιραία. Χωρίς να μπορεί να αντισταθεί , ανοίγει την πόρτα και μπαίνει στον κόσμο της άνεσης , της φινέτσας και της πολυτέλειας που προσφέρει η Lancia Y Unica.
Το σενάριο ''δένει'' με την δροσερή μελωδία του hit "mon petit garcon".
Στο τέλος η δήλωση : Lancia Y Unica , για το ισχυρό φύλο.
Η απάντηση βέβαια δεν δίνεται μέσα από την διαφήμιση και η γλυκιά απορία παραμένει : τελικά ποιος είναι το ισχυρό φύλο; Πάντως όποια απάντηση και αν δώσετε η Lancia Y Unica είναι διαθέσιμη σε δυο εκδόσεις 1,2 8V (60 hp) και 16V (80 hp) για να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές οδηγικής ευχαρίστησης.
Η Lancia Y διατίθεται σε οχτώ εκδόσεις ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού και επιδόσεων που επιθυμείται ενώ η προτεινόμενη τιμή ξεκινάει από 9,700 Euro.