Έχει τις αισθήσεις του ο Μίκαελ Σουμάχερ;


Δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας επικαλείται μαρτυρία νοσοκόμας που τον φροντίζει, η οποία  υποστηρίζει ότι ο Σουμάχερ έχει αντίληψη του περιβάλλοντος.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 11/9/2019

Το σίριαλ με την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ αποκτά και ένα νέο επεισόδιο, καθώς δημοσίευμα της εφημερίδας "Le Parisien" τον φέρνει να έχει τις αισθήσεις του.

Η πληροφορία αυτή προέρχεται από μία νοσοκόμα του τμήματος καρδιολογίας του νοσοκομείου George Pompidou στο Παρίσι, στο οποίο νοσηλεύεται ο Σουμάχερ εδώ και μερικές ημέρες

Η νεαρή νοσοκόμα, η οποία δεν κατονομάζεται, δηλώνει ότι ο Σουμάχερ βρίσκεται στον δικό της τομέα ευθύνης και έχει αντίληψη για το τι συμβαίνει γύρω του. 

Η πληροφορία αυτή ελέγχεται για την ακρίβειά της μιας και στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έχουν επιβληθεί αυστηροί κανόνες ώστε να μην διαρρεύσει τίποτα για τον Σουμάχερ, ιδίως κάποιο οπτικό υλικό.

Έχουν περάσει σχεδόν 6 χρόνια από το τραγικό ατύχημα του 50χρονου πλέον Σουμάχερ, και η μεταφορά του στο Παρίσι σχετίζεται με την εφαρμογή μιας νέας θεραπείας που δίνει πολλές ελπίδες ότι μπορεί να τον επαναφέρει κάποια στιγμή στο μέλλον.