Έχετε bitcoins; Αγοράστε μια Lamborghini!


Μία αντιπροσωπεία της Lamborghini στις ΗΠΑ ανακοίνωσε πως δέχεται αγορές με αντάλλαγμα κρυπτονομίσματα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 12/1/2021

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων είναι κάτι που δεν γνωρίζω τόσο καλά, όπως και οι περισσότεροι από εμάς. Οι ειδικοί λένε πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή τη μορφή επένδυσης και πως αποτελεί μια με ιδιαίτερα υψηλό ρίσκο και επικινδυνότητα λόγω της ευμετάβλητης διακύμανσης. Όπως το σχετικά πρόσφατο ράλι του bitcoin που απέφερε αρκετά κέρδη στους επενδυτές ξεπερνώντας μέσα στο Γενάρη τις 30.000 ευρώ με αποκορύφωμα τις 33.

Αρκετοί θεωρούν πως το bitcoin είναι ο νέος χρυσός. Όπως και να έχει το γεγονός πως ένας ντίλερ της Lamborghini, από το Newport Beach της Καλιφόρνια, δέχεται αγορές με κρυπτονομίσματα είναι μια σημαντική είδηση. Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ντίλερ αυτοκινήτου δέχεται κρυπτονομίσματα για τις συναλλαγές του αφού κάτι παρόμοιο είχε γίνει και παλιότερα με Tesla Model S.

Μάλιστα, ο ίδιος ντίλερ είχε κάνει παρόμοιες συναλλαγές και το 2013 ξανά από την Lamborghini του Newport. Προφανώς, μετά την συναλλαγή με bitcoins να σπεύσει άμεσα να κάνει συνάλλαγμα σε δολάρια την πληρωμή αφού είναι θέμα χρόνου πότε θα πέσει σε «λογικά» επίπεδα και πάλι το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα.