Fast and Furiοus 9: O Dominic Toretto διδάσκει στον γιο του πώς να επιδιορθώνει ένα παλιό τρακτέρ! (Video)


Τα γυρίσματα της ταινίας «Fast and Furious 9» έχουν ξεκινήσει και όπως φαίνεται θα δούμε τον «Dom Toretto» σε έναν απρόσμενο ρόλο από αυτόν που έχουμε συνηθίσει.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ROAD AND TRACK.
  • 30/1/2020

Η ταινία «Fast and Furious 9» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Μαΐου ωστόσο –όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις– ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά για το σενάριό της. Πάντως, έχουν διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματά της. Σε αυτές, βλέπουμε τον πρωταγωνιστή «Dominic Toretto» (τον Vin Diesel) να είναι πλέον πατέρας και να διδάσκει στον μικρό γιο του πώς να επιδιορθώνει ένα παλιό τρακτέρ, πριν τον βάλει για ύπνο. Εκτός από αυτές, έχει δημοσιευτεί και ένα σύντομης χρονικής διάρκειας βίντεο από την ταινία. 

Επίσης, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από τα αυτοκίνητα που θα υπάρχουν στην νέα ταινία στις οποίες βλέπουμε και Toyota GR Supra οι οποίες είναι βαμμένες στο πορτοκαλί χρώμα της Supra του 1993 (δεξιά φωτογραφία) που είχε στην κατοχή του ο αείμνηστος Paul Walker (ενσάρκωνε τον ρόλο του «Brian O'Conner») και την οποία οδηγούσε στην πρώτη ταινία (2001). Προφανώς, πρόκειται για έναν φόρο τιμής των παραγωγών της στη μνήμη του Walker. Επίσης, έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από το Dodge Charger του «Dom Toretto».

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη διανομή του «Fast and Furious 9» θα περιλαμβάνονται οι Michelle Rodriguez, Helen Mirren, Charlize Theron, Michael Rooker και η τραγουδίστρια Cardi B. Παρακάτω, μπορούμε να δούμε το σύντομο βίντεο από τη νέα ταινία.