Fast & Furious 10: Όλα όσα γνωρίζουμε για το επικό κλείσιμο των «Μαχητών»


Γιατί αποχώρησε ο The Rock; Ποια οσκαρική ηθοποιός μπήκε στο cast; Σε ποια ομάδα θα ενταχθεί ο Jason Momoa; Τα γυρίσματα των δύο τελευταίων ταινιών ξεκινούν και σας παρουσιάζουμε όλα τα δεδομένα.  

  • 12/4/2022

Για σχεδόν έναν ακόμη χρόνο θα πρέπει να διατηρήσουν την υπομονή τους οι fans των ταινιών Fast and Furious αφού όπως έχει ανακοινωθεί ο αριθμός #10 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 19η Μαΐου του 2023.

Η σειρά των ταινιών που πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα γρήγορα αυτοκίνητα βρίσκεται στην έκτη θέση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών, έχοντας συγκεντρώσει εισπράξεις που ξεπερνούν τα 6.5 δις δολάρια! Πλέον, ετοιμάζεται να μπει ένα τέλος σε αυτή τη μαγική διαδρομή με δύο ταινίες τα γυρίσματα των οποίων ξεκινούν από μέρα σε μέρα.

Μέχρι σήμερα μια σειρά από στοιχεία που αφορούν το επόμενο φιλμ έχουν δει το φως της δημοσιότητας και εμείς τα συγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε ώστε να σας κρατήσουν "ζεστούς" μέχρι τη στιγμή που θα πάρετε θέση μπροστά απ’ την οθόνη.

Η αναβολή της πρεμιέρας

Τον Ιούλιο του 2020 η Universal Pictures ανακοίνωσε πως η νέα ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Απριλίου του 2023. Ωστόσο έχοντας πολλά μέτωπα ανοιχτά, ένα εκ των οποίων αφορούσε τη συμπλήρωση του cast, το χρονοδιάγραμμα έμεινε λίγο πίσω. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον περασμένο Δεκέμβριο η εταιρεία να ανακοινώσει πως «σπρώχνει» την επίσημη πρεμιέρα 40 μέρες αργότερα και συγκεκριμένα την 19η Μαΐου του ίδιου έτους.

Ο «The Rock» δεν θέλει να συμμετέχει στο κλείσιμο

Θυμάστε τον Dwayne Johnson όπου υποδυόταν τον Luke Hobbs στα τέσσερα films από το 2011 έως και το 2019; Καλά θα κάνετε να τον ξεχάσετε… Ο Αμερικανός ηθοποιός δεν θα εμφανιστεί ξανά σε ταινία του franchise με την αποκάλυψη να έρχεται από τον ίδιο σε συνέντευξη στο CNN. Είχε προηγηθεί ένα post του Vin Diesel στο Instagram όπου ευχόταν ο «The Rock» να είναι μέρος της νέας ταινίας αλλά αυτή η κίνηση δεν άρεσε στον θηριώδη star αφού την χαρακτήρισε ως έναν έμμεσο τρόπο για να τον χειραγωγήσει συμπληρώνοντας «από αυτούς που συνηθίζει να κάνει». Οι δυο τους είχαν έναν επικό καβγά στα γυρίσματα του «The Fate of the Furious» και έτσι ήρθε μοιραία ο «χωρισμός».

O Justin Lin κάθεται ξανά στην σκηνοθετική καρέκλα

Γεννημένος στην Taipei της Taiwan ο διάσημος σκηνοθέτης θα βάλει τη σφραγίδα του σε ακόμα ένα film μετά τα The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006), Fast & Furious (2009), Fast Five (2011), Fast & Furious 6 (2013) και F9 (2021). Ο Lin έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία σε μια σειρά διάσημων ταινιών (Better Luck Tomorrow, Star Trek Beyond, κ.α.) με τα συνολικά έσοδα όλων αυτών να έχουν ξεπεράσει τα 2 δις δολάρια!

Φήμες για cameo εμφάνιση της κόρης του Paul Walker

Όσο πλησιάζουμε πιο κοντά στην πρεμιέρα όλο και περισσότερες φήμες θα εμφανίζονται σχετικά με το cast. Μία από αυτές δημοσιεύτηκε στο US Weekly και αναφέρει πως στη νέα ταινία θα δούμε και την κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker, την Meadow. O ίδιος ο Diesel όσες φορές έχει ερωτηθεί δεν το απέκλεισε αλλά και ούτε το επιβεβαίωσε. Η αλήθεια είναι πάντως πως η Meadow, η οποία βγάζει το ψωμί της ως μοντέλο, διατηρεί καλές σχέσεις τόσο με τον Diesel όσο και με την Jordana Brewster (Mia) ενώ ήταν παρούσα στην πρεμιέρα του «Fast 9».

Ένα μεγάλο παγκόσμιο ταξίδι

Φήμες υπάρχουν πολλές και έγιναν περισσότερες όταν ο Tyrese Gibson (Roman Pearce) αποκάλυψε πως τα γυρίσματα των δύο τελευταίων ταινιών, τα οποία θα γίνουν ταυτόχρονα, το cast θα ταξιδέψει σε αρκετές ηπείρους. Ένα από τα μέρη όπου έχει επιβεβαιωθεί είναι η πόλη του Λονδίνου. Από εκεί και πέρα περισσότερα locations θα αποκαλύπτονται με το πέρασμα των μηνών. Λέτε να δούμε κάποια από αυτά να μεταφέρονται και στους ελληνικούς δρόμους;

Ο Jason Momoa θα είναι στο cast

Ένα «βουνό» φεύγει (The Rock) και ένα άλλο έρχεται. Ο γεννημένος στη Hawai ηθοποιός μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο Game of Thrones, στο Baywatch αλλά και στο DC Extended Universe ως Aquaman, μπαίνει στην ομάδα του Fast And Furious. Μάλιστα έχει αποκαλυφθεί ότι o ήρωας που θα υποδυθεί θα είναι με τους «κακούς» και αναμενόμενα θα έρθει σε σύγκρουση με την ομάδα του Dominic Toretto.

Ακόμα μια οσκαρική παρουσία

Η τελευταία αποκάλυψη σχετικά με τους νέους ηθοποιούς ήρθε μέσα από τον λογαριασμό του Vin Diesel στο Instagram και αφορά την προσθήκη της Brie Larson η οποία έχει κερδίσει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου για την εμφάνισή της στο «Δωμάτιο». Η «Captain Marvel» αναμένεται να έχει έναν ξεχωριστό ρόλο, σύμφωνα με τον Diesel, χωρίς να προχωρά σε περισσότερες αποκαλύψεις. Στο cast θα είναι για ακόμα μία φορά και η βραβευμένη με Όσκαρ Charlize Theron ενώ στο παρελθόν εμφανίστηκε και η επίσης οσκαρική Helen Mirren, η οποία αποκάλυψε ότι η μεγάλη αγάπη που έχει για τα αυτοκίνητα την οδήγησε στο να παρακαλέσει τον Vin Diesel για να της δώσει κάποιον ρόλο στην ταινία!