Fast & Furious: Αυτόν τον «κακό» θέλει ο Vin Diesel - Ο ρόλος θυμίζει... Elon Musk!


Ο Vin Diesel αποκάλυψε σε ποιον διάσημο ηθοποιό θέλει να δώσει τον ρόλο του κακού, με την περιγραφή του χαρακτήρα να θυμίζει αρκετά... Elon Musk.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Marvel Entertainment - YouTube
  • 13/2/2023

Το trailer του πολυαναμενόμενου Fast X κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες μέρες, κι ο Vin Diesel «εκμεταλλεύτηκε» την πρεμιέρα για να αποκαλύψει ποιος θα ήθελε να πάρει τη θέση του «κακού» στην επόμενη ταινία, περιγράφοντας έναν ρόλο που μοιάζει αρκετά με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του ισχυρού άνδρα της Tesla, Elon Musk.

Ο Diesel μίλησε στο περιοδικό Variety, δίνοντας τη δική του ματιά στα πράγματα. Όταν ρωτήθηκε για το ιδανικό καστ, ο Αμερικανός «έδωσε» το όνομα του Robert Downey Jr. χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο ρόλος του RDJ θα ήταν το άκρως αντίθετο του Dominic Toretto, αφού θα προωθούσε την τεχνητή νοημοσύνη και τα αυτόνομα οχήματα, αρχές που έρχονται σε πλήρη σύγκρουση με τη φιλοσοφία του Dom, η οποία περιστρέφεται γύρω απ' την καθαρή βενζίνη, τις κόντρες, και φυσικά την οικογένεια.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος άνθρωπος που μας έρχεται στο μυαλό με το άκουσμα των φράσεων «τεχνητή νοημοσύνη» και «αυτόνομα οχήματα» δεν είναι άλλος από τον Elon Musk, και πράγματι η προσθήκη ενός χαρακτήρα σαν τον δικό του θα έφερνε το saga του Fast & Furious στο σήμερα, όπου οι petrolheads και οι υποστηρικτές του εξηλεκτρισμόυ και της εξανθράκωσης, πιάνονται κάθε τόσο στα χέρια. Ο ηθοποιός βέβαια, είπε επίσης ότι δεν έχει μιλήσει στον RDJ για το «όραμά» του, τουλάχιστον για την ώρα.

Και η συμπρωταγωνίστρια του Diesel, Michelle Rodriguez, η οποία υποδύεται τον ρόλο της Letty Ortiz, συζύγου του Dom Toretto, αποκάλυψε από μέρους της ποιον θα ήθελε να δει στην επόμενη ταινία, δίνοντας τον ρόλο στον Matt Damon, πρωταγωνιστή των ταινιών Jason Bourne. Η Rodriguez σημείωσε επίσης ότι η προσθήκη ενός ακόμα οσκαρικού ηθοποιού, όπως ο Damon, στο καστ των ταινιών θα ήταν πολύ καλή για το franchise.

Μιλώντας για το καστ, το Fast X, το οποίο θα καταφτάσει στη μεγάλη οθόνη τον ερχόμενο Μάιο, έχει ένα πανίσχυρο δυναμικό από ηθοποιούς του Hollywood αλλά και επιτυχημένους μουσικούς. Οι Jason Statham, Tyrese Gibson, Ludacris, John Cena, Jordana Brewster, Brie Larson, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Scott Eastwood, Michael Rooker, Daniela Melchior, Alan Ritchson, και Cardi B, θα συμμετέχουν στην ταινία, αποτελώντας μία ήδη πολύ «φορτωμένη» παραγωγή. Με την προσθήκη του Robert Downey Jr. ή του Matt Damon, η ταινία θα έσπαγε σίγουρα τα ταμεία.