Ferrari SF90 Spider: H ανοιχτή ηδονή μπορεί να περιμένει, εσείς;


Σας αποκαλύπτουμε την ανοιχτή εκδοχή της ισχυρότερης Ferrari παραγωγής με τα 1.000 υβριδικά άλογα!

  • Κείμενο: Νίκος Μαρινόπουλος, Φωτ.: Derek.Photography on Instagram
  • 3/11/2020

Η SF90 θεωρείται ένα κορυφαίο hypercar που τα έχει όλα. Είναι κουκλάρα και με εκρηκτική καρδιά. Η οποία είναι υβριδική και συνδυάζει έναν V8 των 790 PS με την ηλεκτρική δύναμη 220 PS ανεβάζοντας το σύνολο στα 1.000 άλογα! Όσο για τις επιδόσεις η Ferrari αναφέρει πως το 0-200 km/h ολοκληρώνεται σε μόλις 6,7 sec με τελική στα 340 km/h! Δίχως να ξεχνάμε τα τρία ηλεκτρικά μοτέρ και την plug-in δυνατότητα ηλεκτροκίνησης για 25 km.

Και τώρα έρχεται ξανά στο προσκήνιο η SF90 με την spider εκδοχή της να την «συλλαμβάνει» ο φωτογραφικός φακός ενός επίδοξου παπαράτσι με τις φωτογραφίες να προέρχονται από το Instagram. Όπως μπορείτε να δείτε το αυτοκίνητο είναι καλυμμένο με το ασπρόμαυρο καμουφλάζ και στην θέση της οροφής υπάρχει ένα κόκκινο πανί που προφανώς την καλύπτει και έχει κολληθεί στα παράθυρα με μονωτική ταινία για να μην υπάρξει κάποια πρόωρη αποκάλυψη.

Η SF90 Spider ή Stradale Spider, όπως πιθανότατα θα ονομάζεται, θα είναι το δεύτερο εξηλεκτρισμένο ανοιχτό μοντέλο της ιταλικής φίρμας. Το πρώτο είναι η LaFerrari Aperta. Η οροφή πιθανότατα θα είναι μεταλλική, ενώ η τιμή πώλησης ανάλογα… metal. Ενδεικτικά να πούμε πως η τιμή της κουπέ SF90 ξεκινά από τις περίπου 530.000 ευρώ. Οπότε η ανοιχτή θα είναι κομματάκι ακριβότερη.