Ferruccio Lamborghini: Ο… ομηρικός καυγάς με τον Enzo Ferrari γίνεται ταινία – Δείτε το trailer


Η συναρπαστική πορεία του Ferruccio Lamborghini μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, με την ταινία να κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου. Διαθέσιμη και για on demand προβολή.  

  • ΦΩΤΟ: LIONSGATE.COM
  • 2/11/2022

Στον αέρα του YouTube βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες το trailer της ταινίας που αφηγείται τη συναρπαστική πορεία του Ferruccio Lamborghini. Ο τίτλος της ταινίας είναι «Lamborghini: The Man Behind the Legend» και το στόρι έχει βασιστεί στο βιβλίο που έχει γράψει ο Tonino Lamborghini, γιος του Ιταλού μηχανικού.

Στην ταινία παρουσιάζονται τα δύο μεγάλα κεφάλαια της ζωής του Ferruccio με το πρώτο να εστιάζει στην ενασχόλησή του με τα αγροτικά μηχανήματα και το δεύτερο με το πάθος του για να κατασκευάσει ένα γρήγορο αυτοκίνητο.

«Γέφυρα» ανάμεσα σε αυτές τις δύο περιόδους είναι η προσβολή που δέχθηκε από τον Enzo Ferrari όταν του πρότεινε να συνεργαστούν ώστε να εξελιχθούν τα αυτοκίνητά του. Αυτός ο καβγάς γέμισε τον Ferruccio με πείσμα και τον οδήγησε στη δημιουργία της δικής του σειράς αυτοκινήτων με σήμα τον ταύρο. Το trailer ολοκληρώνεται με τον Ferruccio να αποκαλύπτει το πρώτο του μοντέλο και να λέει: «Όποιος θέλεις να γίνει “κάποιος” επιλέγει μία Ferrari. Όποιος είναι πραγματικά “κάποιος” επιλέγει μία Lamborghini».

Η ταινία είχε ανακοινωθεί αρκετά χρόνια πριν ωστόσο αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στην ολοκλήρωσή της. Αρχικά το σενάριο ανατέθηκε στον Bobby Moresco ενώ η σκηνοθεσία στον Michael Radford. Όταν όμως ο Radford αποχώρησε από το project τότε το έργο του ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο Moresco.

Αποχωρήσεις υπήρξαν και στους δυο βασικούς ρόλους για τους οποίους είχαν επιλεχθεί οι Antonio Banderas (Lamborghini) και Alex Baldwin (Ferrari). Τελικά, στη θέση τους βρέθηκαν οι Frank Grillo και Gabriel Byrne αντίστοιχα.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες ενώ θα είναι διαθέσιμη και μέσω on demand προβολής μέσω του lionsgate.com

Δείτε το trailer…