FIAT 850: Φονέας γιγάντων με «καρδιά» από Kawasaki (Video)


Ένα Fiat 850 μετατρέπεται σε αδίστακτος τιμωρός των μεγάλων δυνάμεων συνδυάζοντας τα μόλις 600 κιλά του βάρους του με τους 180 ίππους ενός κινητήρα της Kawasaki.

  • 25/10/2019

Απολαυστικό σε ήχο και σε εικόνα είναι το video στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα αγωνιστικών προδιαγραφών Fiat 850 το οποίο έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των… μεγάλων δυνάμεων στις αναβάσεις της Ιταλίας.

Βέβαια, όπως, μπορεί κανείς να αντιληφθεί από τον δαιμονισμένο ρυθμό με τον οποίο κινείται το «φιατάκι» στην άσφαλτο αλλά και από τα ντεσιμπέλ που παράγει, ο κινητήρας ο οποίος φιλοξενεί στο πίσω τμήμα του ουδεμία σχέση έχει με τον «εργοστασιακό».

Στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν κινητήρα που προέρχεται από μοτοσικλέτα, ωστόσο, πριν προλάβετε να γελάσετε με τον παραπάνω συνδυασμό, σημειώστε ότι το μοτέρ προέρχεται από έναν Kawasaki Ninja αποδίδοντας στην απαγορευμένη περιοχή των 11.000 σ.α.λ. 180 ίππους.

Αν πάλι η ισχύς των 180 ίππων σας ακούγεται… λίγη, αξίζει να γνωρίζεται ότι το αγωνιστικών προδιαγραφών Fiat 850 δεν ζυγίζει περισσότερα από 600 κιλά. Η συνέχεια σε κάθε περίπτωση ανήκει στο απολαυστικό video που ακολουθεί.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Fiat: Ο δρόμος προς τη δόξα