Fiat Professional Doblο Cargo: “Light Van of the Year” για 3η συνεχόμενη χρονιά


“Light Van of the Year” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανακηρύχθηκε το Fiat Professional Doblo Cargo στον αναγνωρισμένο διαγωνισμό του βρετανικού περιοδικού "What Van?".

  • 24/2/2018

 Το ωφέλιμο φορτίο του Doblo Cargo έως και 1,0 τόνο - χάρη στην εξελιγμένη πίσω ανάρτηση bi-Link, καθώς και ο όγκος φόρτωσης μέχρι και 5.0m3 - στην έκδοση XL με μακρύ αμάξωμα και υπερυψωμένη οροφή - αποτελούν τις καλύτερες τιμές της κατηγορίας του. 

Ακόμα ένα στοιχείο που τοποθετεί το Doblo Cargo σε δική του κλάση είναι και το εύρος των αποδοτικών κινητήρων πετρελαίου, βενζίνης και φυσικού αερίου (CNG), που ξεκινούν από τα 1.3 λίτρα και φθάνουν έως και τους 120 ίππους. Τα στοιχεία αυτά, έχουν καταστήσει το πολυβραβευμένο αυτό μοντέλο μία κορυφαία επιλογή, όχι μόνο για τους επικεφαλής των επαγγελματικών στόλων αλλά και για την κριτική επιτροπή των βραβείων.

Σύμφωνα με τον James Dallas, αρχισυντάκτη του περιοδικού What Van? το γεγονός ότι το Doblo Cargo κερδίζει τον συγκεκριμένο τίτλο για τρίτη συνεχή χρονιά δεν είναι πάρα η τρανή απόδειξη μιας ποιότητας που αντέχει στο χρόνο. Ο ίδιος τονίζει ότι ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του Doblo συγκαταλέγονται η εξαιρετική οδική συμπεριφορά και η υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Επιπλέον, σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη τελετή απονομής των βραβείων για την Fiat Professional, το δημοφιλές Fiorino της εταιρείας, πήρε ιδιαίτερα καλές κριτικές στην κατηγορία «Small Van», αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά την επιτυχία της Fiat Professional στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.