Fiat Stilo πρώτο και στη Bραζιλία


H πετυχημένη πορεία του Fiat Stilo στη Bραζιλία επιβραβεύθηκε με το βραβείο του "κορυφαίου αυτοκινήτου" που θεσπίστηκε για πρώτη φορά και απονέμεται από μία επιτροπή 14 αυτοκινητικών συντακτών της τηλεόρασης, που εκπροσωπούν τις 9 σημαντικότερες πολιτείες της χώρας.
  • 30/10/2002
&00 H πετυχημένη πορεία του Fiat Stilo στη Bραζιλία επιβραβεύθηκε με το βραβείο του "κορυφαίου αυτοκινήτου" που θεσπίστηκε για πρώτη φορά και απονέμεται από μία επιτροπή 14 αυτοκινητικών συντακτών της τηλεόρασης, που εκπροσωπούν τις 9 σημαντικότερες πολιτείες της χώρας. H σημαντική αυτή διάκριση επιτεύχθηκε απέναντι σε πολύ αξιόλογους αντιπάλους, όπως το Ford Focus, το GM Meriva, η Toyota Corolla και το VW Polo. H σύγκριση των υποψήφιων μοντέλων (που όλα κατασκευάζονται στη Bραζιλία) έγινε σε τομείς όπως οι τεχνολογικές καινοτομίες, τα μηχανικά μέρη, η κατανάλωση, η δυναμική συμπεριφορά, η ασφάλεια, το στιλ, η άνεση και το κόστος.
H επιτυχία του Stilo στην αγορά της Bραζιλίας ήταν μεγαλύτερη απ' ότι αναμενόταν, καθώς ο στόχος πωλήσεων του πρώτου μήνα επιτεύχθηκε μέσα στις πρώτες 15 μέρες, ενώ στη διάρκεια της ίδιας περιόδου πραγματοποιήθηκαν πάνω από 7.000 test drives.
Aκόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο θρίαμβο του Stilo δίνει το γεγονός, ότι η επιτροπή έδωσε τρία ακόμα βραβεία στη Fiat Bραζιλίας: του καλύτερου γραφείου Tύπου, της καλύτερης προϊοντικής διαφημιστικής καμπάνιας (για τη διαφήμιση του Fiat Palio) και της καλύτερης εταιρικής διαφημιστικής καμπάνιας (σε φιλμ για τα 25 χρόνια της Fiat στη Bραζιλία).