Flash Back: Οδηγώντας στο απόλυτο όριο μια ελληνική Alfa Romeo 75 410 ίππων!


Ένας Έλληνας οδηγός αγώνων, ο Βαγγέλης Χατζής, δίνει τη δική του παράσταση στην ανάβαση της Ριτσώνας στο αριστερό κάθισμα μιας θηριώδους Alfa Romeo 75 απόδοσης 410 ίππων.

  • 24/4/2021

Το δικό του ρεσιτάλ οδήγησης μοιράστηκε ο Έλληνας οδηγός αγώνων Βαγγέλης Χατζής από τη συμμετοχή του στην περίφημη ανάβαση Ριτσώνας.

Στο αριστερό κάθισμα μιας Alfa Romeo 75 απόδοσης 410 ίππων, ο Έλληνας οδηγός  πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, την οποία και κατέγραψαν οι κάμερες που ήταν τοποθετημένες κατά μήκος της διαδρομής και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Κυνηγώντας το χρονόμετρο, ο Βαγγέλης Χατζής συνδύασε την ουσία με το θέαμα, κρατώντας ζωντανό τον θρύλο της μιλανέζικης φίρμας η οποία έχει να επιδείξει ένα πλούσιο αγωνιστικό παρελθόν.

Κι αν κάποιος θεωρούσε μέχρι σήμερα ότι ο έλεγχος ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου είναι μια εύκολη υπόθεση, τότε παρακολουθώντας την προσπάθεια του Έλληνα οδηγού να διατηρήσει στον... ίσιο δρόμο την Alfa Romeo 75 των 410 ίππων είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αλλάξει γνώμη. Η συνέχεια επί της οθόνης.