Ford Fiesta 2022: Ανανέωση τώρα!


To Ford Fiesta παίρνει τον δρόμο της σχεδιαστικής και εξοπλιστικής ανανέωσης με σκοπό να επιστρέψει στην κορυφή μιας κατηγορίας στην οποία παραμένει ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της.

  • Πηγή: CarPix
  • 8/4/2021

Το Ford Fiesta δεν χρειάζεται συστάσεις, αποτελώντας μια από τις δημοφιλέστερες προτάσεις της ευρύτερης κατηγορίας των αυτοκινήτων πόλης.

Έχοντας διακριθεί για τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό του αλλά και το πλήθος των εκδόσεών του, έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στην κορυφή της ευρωπαϊκής αγοράς, οδηγώντας την Ford αρκετά σκαλοπάτια ψηλότερα.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίο η μπλε οβάλ φίρμα διατηρεί το μικρότερο σε διαστάσεις μοντέλο της στην ευρωπαϊκή αγορά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, εναρμονίζοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις προδιαγραφές τους με τις σύγχρονες τεχνολογικές και σχεδιαστικές τάσεις.

Αυτό θα επιχειρήσει να κάνει και τούτη τη φορά, προχωρώντας σε αναβαθμίσεις που θα ξεκινούν από τις σχεδιαστικές επιφάνειες του αμαξώματος και καταλήγοντας στον διάκοσμο και τον εξοπλισμό του εσωτερικού.

Το υπό εξέλιξη πρωτότυπο το οποίο εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό ανήκει στην οικογένεια εκδόσεων του Fiesta Active, ωστόσο, οι αναβαθμίσεις θα αφορούν όλη την γκάμα του αυτοκινήτου.

Με δεδομένο ότι το Ford Fiesta έχει υποδεχθεί πρόσφατα τα mild hybrid κινητήρια σύνολα του 1,0 λίτρου, απόδοσης έως και 155 ίππων, είναι μάλλον απίθανο να δούμε κάποια ουσιαστική παρέμβαση στις τεχνικές προδιαγραφές του.

Αντιθέτως, στον θάλαμο επιβατών θα επιχειρηθεί η αναβάθμιση της αντιληπτής ποιότητας μέσω της αντικατάστασης ορισμένων επιφανειών του ταμπλό και των επενδύσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ανανεωμένο Ford Fiesta πρόκειται να βρεθεί ανάμεσά μας στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Μέχρι τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι το καμουφλαρισμένο Ford Fiesta θα πραγματοποιήσει και άλλες εμφανίσεις στους ευρωπαϊκούς δρόμους, υπενθυμίζοντας την επικείμενη ανανέωσή του.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.