Ford GT συγκρούεται με Alfa Romeo Giulia QV και καταστρέφεται (Video)


Ένα πλήρως κατεστραμμένο Ford GT και μια… ημιθανή Alfa Romeo Giulia QV ήταν ο απολογισμός της σύγκρουσης που σημειώθηκε στους δρόμους του Los Angeles.

  • 8/3/2021

Η πόλη των αγγέλων, το περίφημο Los Angeles, αποτέλεσε την τελευταία κατοικία για ένα σπάνιο Ford GT πρώτης γενιάς, ο δρόμος του οποίου διασταυρώθηκε με εκείνον μιας κατά πολύ νεότερης Alfa Romeo Giulia.

Tα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οδηγώντας στην πλήρη καταστροφή του Ford GT, το οποίο κόπηκε στα δύο και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Τουλάχιστον ένας από τους εμπλεκόμενους στο ατύχημα τραυματίστηκε σοβαρά, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί από τις αρχές της πόλης η κατάσταση των τραυματιών.

Το video που ακολουθεί καταγράφει τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων που κλήθηκαν στο σημείο να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τη σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύγκρουση σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Beverly Hills το απόγευμα του Σαββάτου, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι το ένα από το δύο αυτοκίνητα έχασε τον έλεγχο προκαλώντας την καταστροφική σύγκρουση.