Ford Kuga: Πρώτο σε πωλήσεις στα plug-in υβριδικά στην Ευρώπη


Το διάσημο SUV παραμένει ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος στα plug-inυβριδικά οχήματα καταγράφοντας έως και τον Οκτώβριο του 2021 τις υψηλότερες πωλήσεις στην κατηγορία του στο σύνολο της Ευρωπαϊκής αγοράς.

  • 3/1/2022

Σε συνέχεια των υψηλών εμπορικών επιδόσεών του στο πρώτο μισό του 2021, το νέο Ford Kuga Plug-In Hybrid συνεχίζει να κυριαρχεί στην Ευρώπη ως η δημοφιλέστερη επιλογή των αγοραστών της γηραιάς ηπείρου στην κατηγορία των plug-inυβριδικών μοντέλων, ανεξαρτήτως κατηγορίας, κατά τη διάρκεια των πρώτων 10 μηνών του 2021.

Με τους πελάτες να απολαμβάνουν και να συνεχίζουν να αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τόσο την αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία των 56 km που προσφέρει το αυτοκίνητο σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, όσο και τις υψηλές επιδόσεις του κινητήριου συνόλου των 225 PS, το Kuga Plug-In Hybrid κατέγραψε την περίοδο Ιανουάριος-Οκτώβριος 2021 περισσότερες από 42.000 πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη διατηρώντας την πρωτιά στην κατηγορία PHEV και τον Οκτώβριο, όταν και σημείωσε πανευρωπαϊκά 3.788 νέες ταξινομήσεις.

Συνδυάζοντας τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων, όπως την ελευθερία κίνησης που χαρίζει ο κινητήρας βενζίνης των bπου λειτουργεί στον κύκλο Atkinson και η αθόρυβη κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων που εξασφαλίζουν σε συνδυασμό ο προηγμένος ηλεκτροκινητήρας-γεννήτρια και η μπαταρία υψηλής τάσης των 14,4 kWh, το νέο Kuga PHEV συνιστά μία εξαιρετική λύση για κίνηση σε όλες τις συνθήκες.

Το νέο Ford Kuga PHEV έχει μέση κατανάλωση καυσίμου μόλις  1,2 L. /100 km, εκπομπές CO2 από  22 g/km, σύμφωνα με τα πρωτόκολλο WLTP και προσφέρει στους πελάτες επιπλέον οφέλη όπως ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας αλλά και μηδενικό επίσης φόρο εταιρικής χρήσης.