Ford Mustang: 58 χρόνια ιστορίας μέσα σε ένα video πέντε λεπτών


Με αφορμή την επικείμενη παρουσίαση της 7ης γενιάς της Mustang στο Detroit, "ξετυλίγεται" σαν κουβάρι η ιστορία του εμβληματικού muscle car σε ένα όμορφο video.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • 13/9/2022

7η γενιά της εντυπωσιακής Ford Mustang θα αποκαλυφθεί το βράδυ της Τρίτης (14/9), στο πλαίσιο της media day της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Detroit, η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 17 ως τις 25 Σεπτεμβρίου.

Με τη διαφορά ώρας, θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το νέο μοντέλο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (15/9). Η Ford έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της, τόσο για την εμφάνιση όσο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Mustang. Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι ότι η S650 θα είναι το τελευταίο αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Ωστόσο, δεν αναμένεται να μείνει εντελώς εκτός του εξηλεκτρισμού, καθώς μια υβριδική έκθεση εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμη το 2025. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι καλύτερη από το τρέχον μοντέλο (γενιά S550) και… ευθυγραμμισμένη με τα δεδομένα της εποχής, τουλάχιστον στο εσωτερικό της, με βάση όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα: Μεγαλύτερες οθόνες infotainment, διαμορφώσιμη ψηφιακή οθόνη πίνακα οργάνων και συνολικά βελτιωμένη εργονομία.

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου μοντέλου, το κανάλι του YouTube Cars Evolution, δημιούργησε ένα όμορφο video στο οποίο παρουσιάζει όλες τις γενιές της Mustang, από το 1964 μέχρι και το 2018: Η παρουσίαση δεν περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα κάθε γενιάς, αλλά την έκδοση που οι δημιουργοί του video θεωρούν ως την καλύτερη, κάθε φορά.

Απολαύστε τα...