Ford Mustang: Νέο teaser για την 7η γενιά του εμβληματικού pony car (photos-video)


Λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη της, η Ford κάνει tease την 7η γενιά του εμβληματικού της Mustang του 2024.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ-VIDEO: FORD MUSTANG
  • 4/9/2022

Η Ford Mustang του 2024 αναμένεται να αποκαλυφθεί σε λίγες μέρες, στις 14 Σεπτεμβρίου και η Ford δείχνει ανυπόμονη να μοιραστεί τη νέα γενιά του διαχρονικού της μοντέλου, καθώς δίνει στους ακόλουθούς της μία πρώτη γεύση του τι πρόκειται να δουν σε 10 μέρες.

Σε ένα video 10 δευτερολέπτων που δημοσίευσε η εταιρεία στα social media της, διακρίνεται το πορτπαγκάζ της Stampede, όπως θα λέγεται η νέα Mustang, το οποίο κλείνει και φανερώνει το GT σήμα στο κεντρικό πάνελ του οχήματος (κεντρική φώτο), το οποίο δε φέρει το συνηθισμένο μαύρο χρώμα που είχαν όλες οι άλλες γενιές Mustang.

Η Ford έχει επιλέξει το χρώμα του σημείου ανάμεσα στους πίσω προβολείς να είναι ίδιο με αυτό του αμαξώματος, ένα στυλ που η εταιρεία δεν έχει υιοθετήσει σε καμία άλλη γενιά του εμβληματικού μοντέλου. Φαίνεται ότι η Fordδε θα χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια για την 7η γενιά, τουλάχιστον όχι στην έκδοση που απεικονίζεται στο teaser.

Πάνω στο σήμα GT που φαίνεται στο video, η ένδειξη Performance είναι χαραγμένη με γραμματοσειρά σε μαύρο χρώμα. Το GT μοντέλο είναι, αυτή τη στιγμή, διαθέσιμο στην κάμπριο, Fastback και Fastback Premium έκδοσή του, ενώ το πακέτο αναβαθμίσεων GT Performance Package κοστίζει 6.728 ευρώ, και προσφέρει αναβαθμισένα φρένα, ανάρτηση και άλλες βελτιώσεις.

Έχει επιβεβαιωθεί, μέσω της ίδιας της εταιρείας, ότι 1.000 ιδιοκτήτες Mustang θα παρεβρεθούν στην εκδήλωση The Stampede, που θα λάβει χώρα τη μέρα της παρουσίασης, και ένα road-trip, ονόματι The Drive Home, ξεκινά στις 6 Σεπτεμβρίου από την Tacoma της Washington και θα καταλήξει στο Dearborn για την παρουσίαση του νέου μοντέλου.

Δείτε το teaser εδω: