Ford Puma: Στην Ελλάδα η περιορισμένη έκδοση Vivid Ruby - Δείτε πόσο κοστίζει


Με πλούσιο εξοπλισμό και διχρωμία αμαξώματος, η νέα έκδοση του compact SUV περιλαμβάνεται στο νέο τιμοκατάλογο που εξέδωσε η ελληνική αντιπροσωπεία.

  • 20/1/2023

Τις περισσότερες φορές η ανακοίνωση νέου τιμοκαταλόγου από την ελληνική αντιπροσωπεία μιας αυτοκινητοβιομηχανίας «κρύβει» ενδιαφέρουσες ειδήσεις είτε αυτές αφορούν τις αλλαγές σε τιμές είτε στην αφαίρεση ή προσθήκη νέων εκδόσεων ενός μοντέλου.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Ford. Η ανακοίνωση του τιμοκαταλόγου του Ιανουαρίου από την εγχώρια αντιπροσωπεία, συμπεριελάμβανε και την περιορισμένη έκδοση Vivid Ruby του Ford Puma. Μάλιστα, ο limited edition χαρακτήρας επισημαίνεται στον τιμοκατάλογο με ειδικό σχόλιο.

Η συγκεκριμένη έκδοση παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό και στη χώρα μας έρχεται με τον κινητήρα 1,0 L Ecoboost Hybrid των 155 PS και των 190 Nm. Το ήπια υβριδικό σύνολο (48 V) συνοδεύεται από χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Επιταχύνει από 0-100 km/h σε 9,0 sec. και έχει τελική ταχύτητα 205 km/h.

Η Vivid Ruby έκδοση του compact SUV ξεχωρίζει με τη διχρωμία του αμαξώματος, καθώς η οροφή προσφέρεται σε μαύρο χρώμα και διαθέτει ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, θερμαινόμενο τιμόνι και εμπρός καθίσματα, αυτόματο κλιματισμό, ημιδερμάτινη επένδυση καθισμάτων, φιμέ κρύσταλλα, ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών, φώτα LED εμπρός-πίσω, σπορ πεντάλ αλουμινίου, θύρα αποσκευών με ηλεκτρική λειτουργία και μια σειρά συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Η τιμή του Ford Puma Vivid Ruby είναι 33.214 ευρώ, ενώ η φθηνότερη έκδοση του compact SUV ξεκινά από 26.313 €.