Φορτηγάκι της Chevrolet μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα και συνεχίζει ακάθεκτο! (video)


To video έγινε viral στα social media και πολλοί ήταν αυτοί που πρότειναν στη Chevrolet να το χρησιμοποιήσει στο επόμενο διαφημιστικό της.

  • 23/3/2022

Το να βρίσκεται κάποιος μέσα σε έναν ανεμοστρόβιλο μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά επικίνδυνο. Στην περίπτωση όμως του παρακάτω video, τη ριψοκίνδυνη κινηματογράφηση ανέλαβε ο έμπειρος "κυνηγός" ακραίων καιρικών φαινομέων Brian Emfinger ο οποίος έπιασε μια συγκλονιστική στιγμή με πρωταγωνιστή τον οδηγό ενός κόκκινου pickup της Chevolet.

Δείτε το εντυπωσιακό video…

Το σκηνικό συνέβη στο οδικό δίκτυο του Texas που δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες από σφοδρά καιρικά φαινόμενα και δείχνει το φορτηγάκι να βρίσκεται μέσα στο μάτι του κυκλώνα.

Οι ισχυρές ριπές του ανέμου το σηκώνουν στον αέρα, το αναγκάζουν να κάνει μερικές τούμπες και στη συνέχεια, με έναν μαγικό τρόπο, το όχημα βρίσκεται πάλι σε κανονική θέση ενώ ο οδηγός συνεχίζει με ψυχραιμία προς τον προορισμό του.

Προφανώς το video έγινε αμέσως viral στα social media ενώ πολλοί ήταν αυτοί που πρότειναν στη Chevrolet να χρησιμοποιήσει το ντοκουμέντο στην επόμενη διαφημιστική της καμπάνια.

Ωστόσο οι συνέπειες του ανέμου χρειάστηκαν λίγες ώρες μέχρι να αποκαλυφθούν πλήρως, με τα Mέσα Eνημέρωσης του Texas να εντοπίζουν το pickup και να καταγράφουν τις εκτεταμένες ζημιές που έχει υποστεί από την περιπέτειά του. Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό πως ο οδηγός τη γλίτωσε με μικρούς τραυματισμούς.