Φτιάξε και εσύ το Dodge Charger του Vin Diesel (video)


Ένα ακόμη μοντέλο από το Fast & Furious προστίθεται στην πασίγνωστη σειρά Technic της Lego.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 1/4/2020

Αφού οι παραγωγοί της ταινίας είχαν κορυφώσει την αναμονή για το ένατο Fast & Furious που θα έκανε πρεμιέρα στις 22 Μαΐου στην Ευρώπη ήρθε η πανδημία για να φέρει τα πάνω κάτω. Πάντως, εντύπωση προκαλεί πως τo Fast 9 δεν θα προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά αλλά πάει για πολύ πιο μετά και συγκεκριμένα για τον Απρίλιο του 2021.

Παρά ταύτα η Lego είχε ήδη δρομολογήσει την διάθεση του «πολεμικού» Dodge Charger που θα είχε στην κατοχή του ο Vin Diesel στον ρόλο του τρομερού και τρανού Dominic Toretto. Το συγκεκριμένο κιτ αποτελείται από 1.077 κομμάτια και είναι υπό κλίμακα 1:13 με το μήκος του να φτάνει τα 39 εκατοστά, το πλάτος τα 16 εκατοστά και το ύψος τα 11 εκατοστά.

Όπως σε κάθε κιτ της σειράς έτσι και στο Dodge έχει δοθεί μεγάλη λεπτομέρεια στον κινητήρα που εδώ προεξέχει από το καπό και διαθέτει μέχρι και κινούμενα έμβολα. Επίσης υπάρχουν πολλά άλλα αξεσουάρ, όπως οι ειδικές ζάντες, οι μπουκάλες με το νίτρο, ο πυροσβεστήρας, η ειδικά «σκάλα» για τις κόντρες, το roll-cage κ.α. Στην χώρα μας το νέο Technic της Lego θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Απριλίου στην τιμή των 110 ευρώ.