Φτιάξτε το supercar των ονείρων σας με τον διαμορφωτή της Lamborghini Revuelto


Μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Lamborghini Revuelto, ανέβηκε στο site της εταιρείας κι ο διαμορφωτής με πολλές επιλογές σε χρώματα και υλικά.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: LAMBORGHINI
  • 8/4/2023

Η Lamborghini παρουσίασε με κάθε επισημότητα πια τον διάδοχο της Aventador, τη Revuelto, το πρώτο υβριδικό μοντέλο στην ιστορία της μάρκας. Όταν μιλάμε για ένα τέτοιο όχημα, όμως, η αγορά του δεν είναι απλή υπόθεση - και δεν είναι καν το θέμα των χρημάτων που θίγεται εδώ.

Κι αυτό, γιατί η εταιρεία της Sant'Agata ανέβασε στο site της τον αναλυτικό διαμορφωτή του νέου της supercar, προσφέροντας μία πληθώρα επιλογών για τους επίδοξους αγοραστές της - ή και αυτούς που απλώς θέλουν να πειραματιστούν με διάφορους συνδυασμούς χρώματος, υλικών και εξοπλισμού.

Αρχικά, τα χρώματα για το εξωτερικό της Revuelto χωρίζονται σε επτά κατηγορίες: τη βασική, τη Sportiva, την Contemporanea, την Eclettica, την Classica, την Tecnica, και την Ad Personam. Ορισμένα από τα διαθέσιμα χρώματα υπάρχουν και σε ματ φινίρισμα, ενώ επτά χρώματα προσφέρονται και για τις δαγκάνες των φρένων.

Έπειτα, υπάρχουν δύο πακέτα για το στιλ του αυτοκινήτου. Το ένα προσθέτει γκλος μαύρο χρώμα στον εμπρός προφυλακτήρα, στο spoiler, στους καθρέφτες, στα χερούλια, στον πίσω διαχύτη και σε άλλα μέρη, ενώ το άλλο δίνει ματ υφή στο spoiler μπροστά, αλλά και στον διαχύτη πίσω. 

Και στα δύο πακέτα υπάρχει η επιλογή ο κινητήρας να καλύπτεται με πλέγμα τιτανίου, καθώς και ματ μαύρες απολήξεις στην εξάτμιση, και ματ ή γκλος φινίρισμα στο έμβλημα της Lamborghini.

Στα του εξοπλισμού, η εταιρεία προσφέρει ορισμένες τεχνολογίες βοήθειας προς τον οδηγό, όπως το Surround Assist Pack που βοηθά στην αλλαγή λωρίδας και στην προειδοποίηση για διερχόμενα οχήματα, καθώς και το Parking Pack που προσθέτει αισθητήρες για το παρκάρισμα στο εμπρός και το πίσω μέρος, καθώς και μία κάμερα για πανοραμική εικόνα του οχήματος.

Μπορείτε να δείτε τι επιλογές προσφέρονται πατώντας σε αυτό το link.