Φτιάχνοντας καφέ με άρωμα… Bugatti


Ένα διαφορετικό τρόπο για να εξαργυρώσει την παράδοση της Bugatti στην κατασκευή ονειρεμένων «μηχανών» βρήκε ο διάσημος Sajdin Osmancevic, δημιουργώντας ένα πραγματικό κόσμημα για το σαλόνι σας.

  • 2/3/2021

Μια καφετιέρα με το σήμα της Bugatti θα προκαλούσε υπό άλλες συνθήκες τον γέλωτα και την περιφρόνηση όλων, η περίπτωση όμως του έργου τέχνης, γιατί περί αυτού πρόκειται, που δημιούργησε ο Sajdin Osmancevic είναι διαφορετική.

Πολύ διαφορετική, κρίνοντας από τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως τη δημοσιότητας, αναδεικνύοντας τη μαεστρία με την οποία ο Sajdin Osmancevic πάντρεψε την τέχνη του καφέ με εκείνη του αυτοκινήτου.

Θαρρείς λοιπόν ότι η συγκεκριμένη καφετιέρα αποτελεί κομμάτι από μια πραγματική Bugatti. Για την ακρίβεια όχι από οποιαδήποτε Bugatti από τη μυθική Type 35, από την οποία και είναι εμπνευσμένη.

Μόνο τυχαίο δεν είναι λοιπόν το πλέγμα που κοσμεί την πρόσοψη της καφετιέρας ή το γενικότερο σχήμα της, το οποίο παραπέμπει στο ρύγχος του εμβληματικού τετράτροχου.

Το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα, τα βράγχια απαγωγής θερμότητας και το δερμάτινο λουρί συμπληρώνουν τα στοιχεία μια καφετιέρας, η οποία αναμένεται να αποτελέσει το ιερό δισκοπότηρο κάθε φίλου της αυτοκίνησης.

Η τιμή της παραμένει άγνωστη, ωστόσο σε κάθε περίπτωση αυτός θα είναι ο πιο προσιτός τρόπος να βάλετε μια Bugatti Type 35 στο σαλόνι της.