Genesis GV70: To νέο πολυτελές SUV των Κορεατών


Η Genesis, η premium φίρμα της Hyundai, αποκαλύπτει το νέο της SUV ανοίγοντας την όρεξη σε εκείνους που την περιμένουν με ανοικτές αγκάλες στην Ευρώπη.

  • 29/9/2020

Μπορεί η Genesis να μην δραστηριοποιείται  στην Ευρώπη, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι τα μοντέλα της περνούν απαρατήρητα στη γηραιά ήπειρο.

Από τη στιγμή μάλιστα που έχουμε να κάνουμε ένα SUV, τότε είναι αυτονόητο ότι η παρουσία του ακόμα και στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού δημιουργεί εντυπώσεις.

Ο λόγο για το Genesis GV70, το οποίο η κορεατική φίρμα πρόκειται να τοποθετήσει στην κατηγορία των μεσαίων διαστάσεων οχημάτων ελευθέρου χρόνου.

To Genesis GV70 δανείζεται στοιχεία από το μεγαλύτερο και πολυτελέστεροSUV της κορεατικής φίρμας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ενισχύσει περαιτέρω την εταιρική σχεδιαστική ταυτότητα.

Χαρακτηριστικός είναι ο σχεδιασμός της τριγωνικής κεντρικήςεισαγωγής αέρα καθώς και των φωτιστικών σωμάτων, τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω τμήμα του αμαξώματος.

Αν και παραμένουν άγνωστες οι τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, οι Κορεάτες αποκάλυψαν ότι το GV70 θα βασίζεται σε πισωκίνητη πλατφόρμα, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν θα υπάρξουν και τετρακίνητες εκδόσεις.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, η αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα έχει πρόσβαση σε υπερτροφοδοτούμενα σύνολα 2,5 και 3,5 λίτρων, ενώ σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η εξέλιξη μιας ηλεκτροκίνητης έκδοσης.

Διαβάστε ακόμα:

Η Genesis έρχεται στην Ευρώπη