Γενέθλια με έκπτωση 25% από τη Volvo


 

Η VOLVO ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ VOLVO ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 25% ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ VOLVO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  • 14/5/2015

Αυτές τις μέρες η Volvo γιορτάζει την επέτειο 25 χρόνων για μία από τις πολλές τεχνολογικές πρωτοπορίες της που σχετίζονται με την ασφάλεια, ιδιαίτερα αυτή των παιδιών: την παρουσίαση το 1990 του πρώτου ενσωματωμένου παιδικού καθίσματος, σε ένα Volvo 850. Το πρώτο ενσωματωμένο παιδικό κάθισμα ήταν ουσιαστικά ένα αναδιαμορφωμένο κεντρικό υποβραχιόνιο, το οποίο είχε σχεδιαστεί ώστε να ανυψώνει την επιφάνεια στην οποία καθόταν το παιδί. Το αποτέλεσμα ήταν η υπάρχουσα κεντρική ζώνη ασφαλείας 3 σημείων του αυτοκινήτου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο αποτελεσματικά, εφαρμόζοντας σωστά στο παιδικό σώμα.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν χρειαζόταν πρόσθετο σύστημα πρόσδεσης για τα μεγαλύτερα παιδιά, ενώ μπορούσαν επιπλέον να κάθονται με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια. Το σαφές πλεονέκτημα της ενσωμάτωσης επέτρεπε, επίσης, στο κάθισμα να είναι πάντα διαθέσιμο, χωρίς προβλήματα κακής χρήσης. Ακόμα και σήμερα, ελάχιστοι είναι οι κατασκευαστές που προσφέρουν ενσωματωμένα παιδικά καθίσματα στη γκάμα τους!

Η Volvo πέτυχε μία ακόμα πρωτιά στην παιδική ασφάλεια το 2007, όταν παρουσίασε το ενσωματωμένο παιδικό κάθισμα δύο σταδίων, για την επιλογή τής ακόμα πιο ασφαλούς και άνετης θέσης για το παιδί, ανάλογα με το ύψος του. Εκτός από το προφανές πλεονέκτημα της μεγαλύτερης άνεσης και ασφάλειας, το ενσωματωμένο κάθισμα δύο σταδίων επιτρέπει επίσης στο παιδί να κάθεται σε μια θέση από όπου μπορεί να βλέπει καλύτερα έξω από τα παράθυρα. Έτσι, τα παιδιά κινδυνεύουν λιγότερο να βαρεθούν ή να ζαλιστούν, κάτι που μπορεί, επίσης, να επηρεάσει αρνητικά την άνεση και τη συγκέντρωση του οδηγού.

Με αφορμή αυτή την επέτειο, η Volvo Car Hellas προσφέρει έκπτωση 25% σε όλα τα παιδικά καθίσματα Volvo, ανεξάρτητα αν προορίζονται για βρέφη, μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά. Η ειδική προσφορά ισχύει για την περίοδο 15 Μαΐου έως και 30 Ιουνίου 2015 σε όλο το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της μάρκας. Αξίζει να τονιστεί ότι φυσικά δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος κάτοχος μοντέλου Volvo για να προμηθευτεί παιδικό κάθισμα της σουηδικής μάρκας σε ειδική τιμή. Η προσφορά είναι ανοικτή σε όλο το κοινό, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να προμηθευτεί οποιοσδήποτε παιδικό κάθισμα με την εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας που μόνο η Volvo προσφέρει.