Γερμανικός εμφύλιος: BMW M4 vs Audi RS5 vs Mercedes-AMG C63S


Τρεις γερμανικές υπερδυνάμεις κονταροχτυπιούνται με φόντο τον θρόνο της κατηγορίας των μεσαίων διαστάσεων coupe. Ladies and gentlemen place your bets!

  • 15/3/2021

Ένα ακόμα ντέρμπι αιωνίων, μια ακόμα μάχη τριών γερμανικών υπερδυνάμεων καλείται να αναδείξει τον νικητή της κατηγορίας των μεσαίων διαστάσεων coupe. Οι πρωταγωνιστές όχι τυχαίοι, με πλούσιο βιογραφικό και περγαμηνές που αφήνουν αν μη τι άλλο υποσχέσεις.

Νεότερη όλων η BMW M4 Competition, με το μπαρουτοκαπνισμένο Audi RS5 και την υπό αντικατάσταση Mercedes-AMG C63 S να βάζουν δύσκολα στο νεοφερμένο coupe με τον αμφιλεγόμενο σχεδιασμό.

Όλως τυχαίως τόσο η BMW M4 Competition όσο και η Mercedes-AMG C63 S αποδίδουν 510 ίππους οι οποίοι καταλήγουν στους πίσω τροχούς. Το βαυαρικό coupe χάνει τη μάχη της μέγιστης ροπής, φτάνοντας τα 650 Nm αντί των 700 Nm που παράγει ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας της Mercedes-AMG.

 Στο στρατόπεδο της Audi, o V6 κινητήρας των 2,9 λίτρων αποδίδει 450 ίππους και 600 Nm ροπής, όντας ο πιο αδύναμος του γερμανικού εμφυλίου. Βέβαια, το RS5 διαθέτει στον βασικό του εξοπλισμό σύστημα τετρακίνησης, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ελκτική πρόσφυση και την ικανότητά του να περνά πιο εύκολα τη δύναμη στην άσφαλτο.

Φυσικά σε ένα ντέρμπι δεν χωρούν προβλέψεις, έτσι δεν έχετε να παρακολουθήσετε τις δοκιμασίες που θα αναδείξουν το ταχύτερο μεσαίων διαστάσεων coupe της Ευρώπης.

BMW, Audi ή Mercedes; Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τη μάχη τριών υπερδυνάμεων με φόντο την κορυφή της κατηγορίας τους.