...γεύση Lexus στην Εκθεση Αυτοκινήτου "Εxecutive Cars"


Η Lexus, η κορυφαία μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο και με την έντονη παρουσία των τελευταίων χρόνων και στην Ελλάδα, συμμετείχε στην Εκθεση "Εxecutive Cars", που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, από 18 έως 21 Απριλίου 2002.
  • 26/4/2002
&00 Η Lexus, η κορυφαία μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο και με την έντονη παρουσία των τελευταίων χρόνων και στην Ελλάδα, συμμετείχε στην Εκθεση "Εxecutive Cars", που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, από 18 έως 21 Απριλίου 2002.
Η Lexus, που κατά την διάρκεια της εμπορικής της δραστηριότητας στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια, καθιέρωσε νέα πρότυπα στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων, αποτελεί σήμερα για το ελληνικό κοινό σημείο αναφοράς πολυτέλειας, κατασκευαστικής ποιότητας, τεχνολογικής υπεροχής, καθώς και εξυπηρέτησης και ικανοποίησης των πελατών.
Επίτευγμα της αταλάντευτης φιλοσοφίας της Lexus: "την Αδιάκοπη Αναζήτηση της Τελειότητας", που εφαρμόζεται σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η Lexus με την συμμετοχή της στην Εκθεση "Executive Cars" είχε την ευκαιρία να επιδείξει τόσο την δυναμική της παρουσία σε ό,τι αφορά τα μοντέλα της, όσο και τις αξίες και αρχές που προσδίδει στις παρεχόμενες προς τους πελάτες της υπηρεσίες.
Η "Εxecutive Cars" άνοιξε τις πύλες της την 17η Απριλίου στην Θεσσαλονίκη, όπου τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθησαν συντάκτες του ειδικού τοπικού τύπου, εκπρόσωποι δημόσιων φορέων και αρχών, επιχειρηματικοί παράγοντες της πόλης, καθώς και στελέχη της Τoyota Eλλάς, Lexus Hellas και Επίσημοι Εμποροι του Δικτύου Βόρειας Ελλάδας της Τoyota Ελλάς.
Η Lexus, στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό της χώρο, ανάμεσα στην γκάμα των αυτοκινήτων της, επέλεξε να παρουσιάσει στην "Εxecutive Cars" τέσσερα μοντέλα:
- την IS200, με την ισχυρή ταυτότητα αυτοπεποίθησης και ανεξαρτησίας. Ενα αυτοκίνητο που απεικονίζει όλες τις αξίες Lexus - ανώτερη ποιότητα, υψηλές προδιαγραφές, άριστη ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής. Η ΙS200 ανήκει στη σειρά αυτοκινήτων Lexus, IS. Και ενώ τα περισσότερα sedan πολυτελείας οδηγούνται εύκολα, λίγα σαν την IS200 προσφέρουν παράλληλα και το στοιχείο της απόλαυσης, γιατί η ΙS200 προσφέρει στον οδηγό την αίσθηση μιας πιό ενεργούς συμμετοχής στην οδήγηση.
- το RX300, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη Lexus στην Ευρώπη - μια γενιά Lexus και μια νέα γενιά οχημάτων SUV - με προηγμένη ισχύ και υψηλή λειτουργική απόδοση. Το RX300 δημιούργησε μια νέα αισθητική και φιλοσοφία για τη Lexus. Mε δυνατότητες τετρακίνησης και κορυφαία χαρακτηριστικά λειτουργικότητας, άνεσης και συμπεριφοράς, συνδυάζει απόλυτα την πολυτέλεια με την πρακτικότητα των εσωτερικών χώρων του. To RX300, το καθαρόαιμο 4x4 της Lexus, καθιέρωσε νέα πρότυπα στην ευρωπαϊκή αγορά, αφού καλύπτει απόλυτα όλες τις λειτουργικές αρετές ενός επιβατικού αυτοκινήτου 3.0 λίτρων και την ποιότητα Lexus. - την LS430, το πρόσφατο επίτευγμα της Lexus και απόλυτο σύμβολο κύρους και υπεροχής στα 4.300κ.ε. Η LS430 είναι σημείο Αναφοράς για την Ποιότητα, την Ασφάλεια και την Προσοχή στη Λεπτομέρεια, αποτελεί δε το πεδίο εφαρμογής μιας σειράς από πρωτοποριακές τεχνολογικές εξελίξεις, πολλές από τις οποίες εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά στον κόσμο.
- τη νέα SC430, το τελευταίο επίτευγμα της Lexus, με την ευρωπαϊκή σπορ εμφάνιση, άριστη αισθητική και τον πολυτελή διάκοσμο. Με την SC430, μια νέα διάσταση έχει προστεθεί στη γκάμα Lexus με εφαρμογές υπερσύγχρονης τεχνολογίας σε ένα συμπαγές όχημα με κομψή, "avant-garde" γραμμή. Συνδυασμός coupe και cabrio μέσα από την προηγμένη φιλοσοφία της ηλεκτρικά αναδιπλούμενης μεταλλικής οροφής της και με προσεκτική διαχείριση αέρα για τη διασφάλιση υψηλών ταχυτήτων, άνεσης και ευστάθειας με την οροφή ανοικτή. Η SC430 χαρίζει συναρπαστική οδηγική εμπειρία αφού διαθέτει την εγγύηση του πανίσχυρου V8 κινητήρα της των 4.3 λίτρων.
Η "Αδιάκοπη Αναζήτηση της Τελειότητας" όμως δεν περιορίζεται μόνο στα μοντέλα Lexus. Συνεχίζει και στις υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες πριν και μετά την πώληση. Ξεκινώντας από τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης, χρηματοδοτικής και λειτουργικής μίσθωσης, φθάνει μέχρι και την μοναδική Εγγύηση των 6 χρόνων, το 6ετές πρόγραμμα οδικής βοήθειας, τα προγράμματα Παράδοσης/Παραλαβής κατ' οίκον, καθώς και την παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης.
H παρουσία της Lexus στην ελληνική αγορά καθώς και η εμπορική της δραστηριότητα διεξάγεται σήμερα σε δύο υπερπολυτελείς εκθεσιακούς χώρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα:
Στην Lexus Athens που είναι η πρώτη Κάθετη Μονάδα Εξυπηρέτησης στην Ελλάδα, βρίσκεται στο Χαλάνδρι (Λ. Κηφισίας 240-242) και παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει και να θαυμάσει από κοντά όλη τη γκάμα των μοντέλων Lexus.
Στην Lexus Salonica, στην νέα υπερσύγχρονη μονάδα, που έχει δημιουργηθεί στην Θεσσαλονίκη (9ο χλμ. Θεσ/νίκης-Μουδανιών) για να καλύψει τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού της Βόρειας Ελλάδας.
Τέλος, η Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών (0800-53987) είναι μια επιπλέον χρήσιμη υπηρεσία που προσφέρει η Lexus, τόσο στους πελάτες της για κάθε μορφής υποστήριξη, όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να πληροφορηθεί για τα μοντέλα και τις υπηρεσίες Lexus.