Για 13 εκατ. δολάρια παίρνεις βίλα, Ferrari και σούπερ σκάφος σε προσφορά!


Η νέα μόδα στο real estate στην Αμερική είναι να προσφέρεις ένα πλήρες πακέτο στον πελάτη, και αυτό σχεδόν πάντα περιλαμβάνει και μία Ferrari. 

  • KEIMENO: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 9/2/2020

Αν είχατε ποτέ σκοπό στην ζωή σας να αποκτήσετε μία απίστευτη βίλα στην παραλία Del Ray στην Florida, τώρα είναι μάλλον η ευκαιρία, καθώς η εταιρία που το πουλάει δίνει δώρο μαζί με το σπίτι μία Ferrari αλλά και ένα σκάφος με 2,500 άλογα.

Η εταιρία ονομάζεται Douglas Elliman (που μάλλον την γνωρίζετε...) και ακολουθεί την τάση της εποχής που θέλει τα πανάκριβα αυτά σπίτια να πωλούνται μαζί με διάφορα εξτραδάκια, όπως για παράδειγμα μία Ferrari ή ένα σκάφος ή ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας.

Η μικρή αυτή "βιλίτσα" είναι διώροφη, έχει πέντε υπνοδωμάτια, επτά μπάνια και έκταση πάνω από 850 τετραγωνικά μέτρα, χωρίς τους κήπους και τα σχετικά. Υπάρχει βεβαίως μεγάλη πισίνα, Jacuzzi, κελάρι για τα κρασιά, μπαρ, δικό της μικρό λιμανάκι και απίστευτη θέα στην θάλασσα.

Όσο για τα έξτρα, αυτά περιλαμβάνουν μία 488 Ferrari Sider σε κίτρινο χρώμα, της οποίας το κόστος υπολογίζεται στα 350.000 δολάρια. Μαζί και ένα σκάφος custom κατασκευης με 2.500 άλογα και κόστος που υπολογίζεται στα 1,6 εκατ. δολάρια. 

Αν πάντως δεν σας βγαίνουν τα 13 εκατομμύρια, μπορείτε να αφαιρέσετε το σκάφος και την Ferrari, και μαζί και την συλλογή έργων τέχνης, και να ξοδέψετε μόλις 7,5 εκατομμύρια δολάρια για να την αποκτήσετε. Τιμή λογική για όσα προσφέρει, μεταξύ των οποίων -ξεχάσαμε- και χώρο γκαράζ για να φτιάξετε την συλλογή αυτοκινήτων των ονείρων σας. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι θα πρέπει να τρέχει κανείς για Σαββατοκύριακο στην Φλόριδα, οπότε μάλλον το οικογενειακό αυθαίρετο στην Λούτσα είναι σίγουρα καλύτερη λύση.