Γιάφκα με… μαϊμού supercars στη Βραζιλία


ΕΦΟΔΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ FERRARI ΚΑΙ LAMBORGHINI.

  • KEIMENO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 20/7/2019

Μια… οικογενειακή επιχείρηση έβαλαν στο στόχαστρό τους οι αρχές στη Βραζιλία μετά από καταγγελίες που δέχθηκαν από εκπροσώπους της Ferrari και της Lamborghini.

Η έφοδος στο συνεργείο που διατηρούσαν πατέρας και γιος στην Santa Carina έφερε στο φως μια μικρή μονάδα παραγωγής αντιγράφων ιταλικών supercars, τα οποία και διέθεταν στην τοπική αγορά σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές.

Για τη διάθεση των μαϊμού supercars οι Βραζιλιάνοι αξιοποιούσαν τα κοινωνικά δίκτυα, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονταν μεταξύ 40.000 και 60.000 ευρώ.

Κατά την έφοδο κατασχέθηκαν τα υπό κατασκευή αντίγραφα των Ferrari και Lamborghini καθώς και ο τεχνικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν οι δαιμόνιοι Βραζιλιάνοι, οι οποίοι στη θέση των αυθεντικών  κινητήρων των ιταλικών supercars χρησιμοποιούσαν κινητήρες της Chevrolet.

Όπως είναι φυσικό οι ιδιοκτήτες της μονάδας παραγωγής των μαϊμού υπεραυτοκινήτων συνελήφθησαν και πλέον αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απάτη.