Γιατί δεν υπάρχουν Tesla Cybertruck με χρώμα;


Το Tesla Cybertruck το έχουμε δει μόνο στο ασημί χρώμα του μετάλλου από το οποίο αποτελείται το αμάξωμά του. Όμως, υπάρχει εξήγηση για τον λόγο που συμβαίνει αυτό.

  • 16/4/2020

Από την πρώτη φωτογραφία του που δημοσιεύτηκε στην παγκόσμιο Τύπο, το Cybertruck εμφανίζεται μόνο στην ασημένια απόχρωση του χάλυβα από τον οποίο αποτελείται το αμάξωμά του. Η Tesla δεν έχει δείξει κάποια άλλη φωτογραφία του ξεχωριστής σχεδίασης pick up μοντέλου της στην οποία να εμφανίζεται με κάποιο χρώμα, ούτε έχει ανακοινωθεί σε ποιους χρωματισμούς θα διατίθεται όταν θα αρχίσουν οι πωλήσεις του. 

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται εάν θα μπορούν να το αποκτήσουν με το χρώμα της αρεσκείας τους. Ο κ. Elon Musk, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απάντησε λακωνικά με τη φράση: «Θα μπορείτε να το κάνετε εσείς σε όποιο χρώμα και με όποια απεικόνιση θέλετε», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτή η φράση του δημιούργησε περισσότερες απορίες για το πού θα γίνεται αυτό. Φυσικά, δεν είναι εύκολο για την Tesla να το πράττει στα εργοστάσιά της, καθώς ακόμη δεν έχει την δυνατότητα να δημιουργεί την απόχρωση ή κάποιο σχήμα που θα επιθυμεί καθένας από τους ιδιοκτήτες του Cybertruck.

Το πιθανότερο είναι να το αποκτήσουν στο ασημί χρώμα και κατόπιν να απευθυνθούν σε κάποιο βαφείο. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Musk, υπάρχουν περισσότερες από 500.000 παραγγελίες για το νέο μοντέλο και η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2021.