Γιατί η νέα BMW M3 CS κρύβει τα πίσω παράθυρα με καμουφλάζ; (video)


Το πρωτότυπο της επερχόμενης BMW M3 CS πιάστηκε από τον φακό να κάνει δοκιμές στο Nurburgring έχοντας καλύψει τα πίσω τζάμια με καμουφλάζ. Τι θέλει να μας κρύψει η BMW;

  • 24/6/2022

Είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό οι μηχανικοί της BMW εργάζονται πυρετωδώς πάνω στη νέα, «αγριεμένη» έκδοση της M3, τη CS, η οποία αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2023. Αυτήν την εποχή το πρωτότυπο βρίσκεται στην πίστα του Nurburgring όπου γράφει αμέτρητα χιλιόμετρα δοκιμών και πιάστηκε από το φακό του καναλιού Car Spy Media στο YouTube, δίνοντάς μας την ευκαιρία να την δούμε εν κινήσει.

Σχεδιαστικά η μάσκα έχει μεταφερθεί σχεδόν αυτούσια από τη BMW M4 CSLωστόσο από το προφίλ εμφανίστηκε το καμουφλάζ που έχει τοποθετηθεί στα πίσω τζάμια και το οποίο προκαλεί απορίες.

Η χρήση του σε ένα μοντέλο όπως είναι η M4 CSL είναι λογική αφού η πρόταση -στο πλαίσιο του "αδυνατίσματος" που υπέστη- αποχωρίστηκε την πίσω σειρά καθισμάτων.

Τα πίσω καθίσματα της BMW M5 CS.
Τα πίσω καθίσματα της BMW M5 CS.

Αυτό όμως δεν δείχνει να έχει λογική σε ένα τετράθυρο αυτοκίνητο αν και η αλήθεια είναι ότι το έχουμε δει ξανά στο παρελθόν με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή της Alfa Romeo Giulia GTAm.

Την ίδια στιγμή εμφανίζονται φήμες που λένε ότι η νέα M3 CSL θα ακολουθήσει το μονοπάτι της BMW M5 CS και θα ενσωματώσει στην πίσω σειρά δύο μεμονομένα αγωνιστικά καθίσματα και έτσι θα μπορέσει να συνδυάσει το χαμηλό βάρος με την πρακτικότητα που πρέπει να προσφέρει ένα sedan.

Δείτε το video από τις δοκιμές της BMW M3 CS στο Nurburgring…

Πηγή: YouTube/ Car Spy Media