Γιατί μπορεί να κλειδωθείτε μέσα σε μία Lamborghini Aventador SVJ;


Αυτά είναι προβλήματα: Αν είχατε αγοράσει μία Lamborghini Aventador SVJ (λέμε τώρα...) θα έπρεπε να ανησυχείτε καθώς είναι πολύ πιθανόν να κλειδωθείτε μέσα και να μην μπορείτε να βγείτε.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 25/3/2020

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορους λόγους για να προχωρήσει ένας κατασκευαστής σε ανάκληση. Αλλά ανάκληση γιατί μπορεί να κλειδωθείτε μέσα, μόνο η Lamborghini μπορούσε να το κάνει.

Και η εξήγηση που δίνει είναι ακόμα πιο "διασκεδαστική". Σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα ένας εργάτης ο οποίος δεν είχε εκπαιδευτεί κατάλληλα δεν έχει βάλει σωστά τον μηχανισμό ανοίγματος της πόρτας από μέσα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί ο ιδιοκτήτης να ανοίξει την πόρτα, κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο σε συνθήκες ανάγκης που χρειάζεται να βγει άμεσα έξω. Μπορεί βεβαίως να βοηθήσει κάποιος από έξω, όμως θα πρέπει να είναι διαθέσιμος εκείνη την στιγμή, ιδίως αν το αυτοκίνητο έχει εμπλακεί σε ατύχημα. 

Το θέμα αφορά 26 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν στις αρχές του χρόνου, και οι άτυχοι ιδιοκτήτες της SVJ θα ειδοποιηθούν ώστε να πάνε στα πλησιέστερα συνεργεία για να διορθωθεί η βλάβη.