Γνωστός παρουσιαστής τα κάνει… θάλασσα στο παρκάρισμα (Video)


Αν νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα από τον Richard Hammond, τον γνωστό τηλεοπτικό αστέρα και μέλος της θρυλικής ομάδας του Top Gear κάνετε λάθος, καθώς ο Βρετανός το τερμάτισε στην προσπάθειά του να σταθμεύσει, εν ώρα γυρισμάτων, το αυτοκίνητό του.

  • 26/4/2021

Το πρόβλημα στάθμευσης στο κέντρο μιας πόλης δεν αποτελεί ένα «ελληνικό» προνόμιο αλλά ένα φαινόμενο που μαστίζει τα αστικά κέντρα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έτσι, λοιπόν, η ορθή διαχείριση-αξιοποίηση των δημόσιων χώρων στάθμευσης αποτελεί ιερή υποχρέωση όλων μας και οποιαδήποτε κατάχρηση του δικαιώματος να καταλαμβάνουμε ζωτικό χώρο της πόλης θα πρέπει όχι μόνον να κατακρίνεται αλλά και να τιμωρείται.

Όχι ίσως με τον τρόπο με τον οποίο ο R. Hammond, ο γνωστός τηλεοπτικός αστέρας και μέλος της θρυλικής ομάδας του Top Gear, επέλεξε να το κάνει στην προσπάθειά του να δημιουργήσει το απαραίτητο χώρο για να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, αλλά με κάποια άλλη περισσότερο πολιτισμένη μεθοδολογία.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής, ο Hammond βρέθηκε σε μια άσημη βρετανική πόλη αναζητώντας θέση στάθμευσης με ένα πρώτης γενιάς Renault Scenic.

H θέση που εντόπισε ήταν προφανώς μικρή για να χωρέσει τη γαλλική πολυμορφική πρόταση, αυτό ωστόσο δεν φάνηκε να τον πτοεί, δημιουργώντας με τον τρόπο του τον απαραίτητο χώρο για να στριμώξει το αυτοκίνητό του εκεί που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να χωρέσει με ευκολία.

Ο Βρετανός έσπρωξε, στην κυριολεξία, το άτυχο Citroen Saxo το οποίο είχε σταθμεύσει με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από εκείνον που του αναλογεί και με επιδέξιες κινήσεις κατάφερε στο τέλος να πετύχει τον σκοπό του.

Το video που ακολουθεί είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προκαλέσει το μυδιάσμα όλων αλλά και τον προβληματισμό, καθώς όλοι μας έχουν έρθει αντιμέτωποι με τέτοιου είδους φαινόμενα.