Goodyear Eagle F1 SuperSport RS για την Porsche 911 GT2 RS και GT3 RS


Το ολοκαίνουργιο ελαστικό Goodyear Eagle F1 SuperSport RS έλαβε έγκριση τοποθέτησης για τη Porsche 911 GT2 και τη Porsche 911 GT3 RS.

  • 30/6/2019

Μετά την πρόσφατη εισαγωγή της νέας σειράς Εagle F1 SuperSport, η Goodyear ανακοινώνει ότι το Eagle F1 SuperSport RS έλαβε έγκριση τοποθέτησης για τη Porsche 911 GT2 RS και τη Porsche 911 GT3 RS για τις διαστάσεις 265/35 ZR 20 (99Y) XL και 325/30 ZR 21 (108Y) XL. Η Goodyear ανέπτυξε το Eagle F1 SuperSport RS ειδικά για την Porsche Motorsport, με την οδηγία, να επιτύχει αποδόσεις ρεκόρ στην πίστα. 

Το καθαρά αγωνιστικό μείγμα μεγιστοποιεί την πρόσφυση σε στεγνό δρόμο, συνδυάζοντας πολύ δύσκαμπτα στοιχεία πέλματος με μειωμένο βάθος αυλακώσεων. Το συνδυασμένο όφελος βοηθά στη μεγιστοποίηση των δυνάμεων g, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα την κίνηση του πέλματος σε εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες στροφών, παρέχοντας έτσι στον οδηγό μέγιστο επίπεδο πρόσφυσης και εξαιρετικά ακριβή συμπεριφορά οδήγησης.

Η προσαρμοσμένη κατασκευή ελαστικών χρησιμοποιεί περισσότερα δεδομένα από το μηχανοκίνητο αθλητισμό και προσφέρει το Eagle F1 SuperSport RS με ένα βελτιστοποιημένο προφίλ ελαστικού για να αυξήσει το μέγεθος της επαφής σε συνδυασμό με τις έντονα ελικοειδής ίνες Aramid που κρατούν σταθερή την κατανομή της πίεσης σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης και σε διαφορετικές ταχύτητες

Τέλος, ο σχεδιασμός του πέλματος διαθέτει έναν μαζικό εξωτερικό ώμο ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τη μετάδοση όλων των πλευρικών δυνάμεων και να διευκολύνει την ακραία σταθερότητα στις στροφές..