Gran Turismo 7: Τα πρώτα πλάνα από το PlayStation 5! (βίντεο)


Για τους φίλους του gaming η αποκάλυψη του νέου PlayStation αποτελεί αναμφίβολα το γεγονός της χρονιάς. Οι οπαδοί των προσομοιωτών, ωστόσο, έχουν έναν ακόμα λόγο να πανηγυρίζουν.

  • 12/6/2020

Ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από το γνωστό τίτλο Gran Turismo, που επιστρέφει δριμύτερος, στην έβδομη πλέον γενιά του. Οι πρώτες πληροφορίες προέρχονται από το βίντεο που παραθέτουμε. Οικοδεσπότης είναι ο Kazunori Yamauchi, αφεντικό της εταιρίας Polyphony Digital, που εξελίσσει τον τίτλο. Σε αυτό δεν αποκαλύπτει τα πάντα, δίνει όμως αρκετές όμορφες εικόνες και υλικό για να κάνει τους οπαδούς του παιχνιδιού να το αναμένουν.

Ημερομηνία λανσαρίσματος ακόμα δεν υπάρχει -μόλις παρουσιάστηκε άλλωστε και το ίδιο το PlayStation 5- κρίνοντας όμως από την ταχύτητα με την οποία ανέβασαν το βίντεο, λογικά το GT7 θα είναι από τα πρώτα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στη νέα κονσόλα. Τα γραφικά του δείχνουν εντυπωσιακά και πιο αληθοφανή από ποτέ. Αντίστοιχα, η παραγωγή υπόσχεται περισσότερα αυτοκίνητα και πίστες. Από τα λίγα που μπορούμε να διακρίνουμε, θα υπάρχουν αγωνιστικά GT3, παλιά αγωνιστικά του Le Mans, κλασικά αμερικάνικα muscle cars και υλικό που θα καλύψει και τα πιο ιδιαίτερα γούστα.

Από το ίδιο βίντεο παίρνουμε επίσης μία γεύση και για το user interface του παιχνιδιού, που δείχνει αρκετά χρηστικό, ακολουθώντας σε γενικές γραμμές τη φιλοσοφία του τίτλου. Στην πόλη μπορεί ο χρήστης να περιηγηθεί σε διάφορα σημεία, να πάει στο γκαράζ του, να ψωνίσει ανταλλακτικά, μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και διάφορα άλλα. Από την πλευρά μας, αναμένουμε να ανακαλύψουμε την εμπειρία του νέου Gran Turismo 7 στο αντίστοιχα νέο PlayStation 5, καθώς κάτι μας λέει ότι η πραγματικότητα θα είναι καλύτερη από τα λίγα που διακρίνονται εδώ.