Γράψτε την ιστορία σας με το Nissan Qashqai


Γράψτε και εσείς μαζί με τo Nissan Qashqai, αμέτρητες συναρπαστικές ιστορίες στο www.qashqaistories.gr!

  • 8/7/2016

Γράψτε και εσείς μαζί με τo Nissan Qashqai, αμέτρητες συναρπαστικές ιστορίες στο www.qashqaistories.gr!

Είναι γεγονός πως το Qashqai για την Nissan είναι ένα αδιαμφισβήτητο best seller. Από το 2007 μέχρι και σήμερα, πάνω από 2 εκατομμύρια Qashqai έχουν πωληθεί, ενώ ένα νέο Qashqai κατασκευάζεται κάθε 62 δευτερόλεπτα στο εργοστάσιο παραγωγής, προκειμένου να καλυφθεί η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση.

Με αφορμή την τεράστια επιτυχία του συγκεκριμένου μοντέλου που «μιλάει» στην καρδιά εκατομμυρίων ενθουσιασμένων ιδιοκτητών, η Nissan εμπνεύστηκε το www.qashqaistories.gr. Πρόκειται για ένα microsite όπου ιδιοκτήτες αλλά και όσοι ενθουσιάζονται από την ιδέα να αποκτήσουν ένα νέο Qashqai, μπορούν να ανεβάσουν τις δικές τους φωτογραφίες και ιστορίες με πρωταγωνιστή το Qashqai, διεκδικώντας πλούσια δώρα και εμπειρίες. Για τον λόγο αυτό, όσοι επισκεφθούν το www.qashqaistories.gr μπορούν να παρακολουθήσουν video αλλά και να διαβάσουν πραγματικές ιστορίες ιδιοκτητών του.

«Χιλιάδες Qashqai, Αμέτρητες Ιστορίες»: Γράψτε και εσείς την δική σας ξεχωριστή, συναρπαστική ιστορία με το Qashqai, στο www.qashqaistories.gr!