GTi της χρονιάς το Seat Leon Cupra R!


Στις 16 Φεβρουαρίου 2003, στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, διεξήχθη η εκδήλωση ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2002-2003 που διοργάνωσε το περιοδικό 4 ΤΡΟΧΟΙ, για την ανάδειξη, από το κοινό, του καλύτερου GTi. Στο χώρο παρευρέθησαν περίπου χίλιοι φίλοι του αυτοκινήτου και 100 από αυτούς ύστερα από κλήρωση στάθηκαν τυχεροί και συνοδήγησαν στην πίστα με έμπειρους οδηγούς αγώνων.
  • 26/2/2003
&00 Στις 16 Φεβρουαρίου 2003, στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, διεξήχθη η εκδήλωση ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2002-2003 που διοργάνωσε το περιοδικό 4 ΤΡΟΧΟΙ, για την ανάδειξη, από το κοινό, του καλύτερου GTi. Στο χώρο παρευρέθησαν περίπου χίλιοι φίλοι του αυτοκινήτου και 100 από αυτούς ύστερα από κλήρωση στάθηκαν τυχεροί και συνοδήγησαν στην πίστα με έμπειρους οδηγούς αγώνων.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το κοινό ψήφιζε για την ανάδειξη του Καλύτερου GTi Αυτοκινήτου της Χρονιάς και το αποτέλεσμα έφερε πρώτο το πιο δυνατό μοντέλο της SEAT, το LEON CUPRA R!
Ο κόσμος έδειξε για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη και τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τα μοντέλα της Ισπανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία κατάλληλα συνδυάζει το σπορτίφ ταμπεραμέντο με τη σωστή δόση άνεσης, τους κινητήρες υψηλών επιδόσεων αλλά και τα υψηλά standard ασφάλειας.
Μετά την ανάδειξη των αποτελεσμάτων κληρώθηκε ένας τυχερός ο οποίος κέρδισε το αυτοκίνητο που πλειοψήφησε δηλαδή το LEON CUPRA R! Η SEAT ΤΕΧΝΟΚΑΡ θέλει για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσει τους λάτρεις της αυτοκίνησης για την προτίμηση που της δείχνουν και υπόσχεται για το άμεσο μέλλον ακόμα πιο δυνατά και πιο ασφαλή GTi!