Γυναίκα οδηγός εισβάλλει σε πίστα και διακόπτει αγώνα ταχύτητας (Video)


Ένα σπάνιο περιστατικό καταγράφηκε στο διάσημο circuit του Interlagos στην Βραζιλία, όταν η γυναίκα οδηγός ενός MINI εισέβαλε στην πίστα διακόπτοντας τον αγώνα ταχύτητας που ήταν σε εξέλιξη.

  • 30/10/2020

Ένα κομμάτι της γοητείας του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι μέχρι και το πέσιμο της καρό σημαίας ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Τα απρόοπτα καραδοκούν μέχρι και την τελευταία στροφή, γεγονός που μας το υπενθύμισε με τον πιο… διασκεδαστικό τρόπο το περιστατικό που καταγράφηκε στην πίστα του Interlagos στην Βραζιλία.

Στο διάσημο circuit που φιλοξενεί και αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, μια γυναίκα οδηγός κατάφερε να εισβάλλει με το αυτοκίνητό της στον… αγωνιστικό χώρο διακόπτοντας τον αγώνα ταχύτητας που ήταν σε εξέλιξη.

Η 29χρονη οδηγός του MINI, Renata Monti, συμμετείχε σε μια άλλη αγωνιστική δραστηριότητα σε βοηθητικό χώρο της πίστας του Interlagos και θέλοντας να αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις βρέθηκε στο εσωτερικό του circuit.

Ευτυχώς για όλους, η οδηγός του λευκού MINI αντιλήφθηκε το λάθος της παραμένοντας σε ασφαλές σημείο μέχρι να διακοπεί ο αγώνας και να απομακρυνθεί με ασφάλεια.

Μένει τώρα να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ένα αυτοκίνητο πέρασε μέσα στην πίστα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, καθώς κάθε είσοδος και έξοδος του circuit θα πρέπει να φυλάσσεται από κριτές ώστε να αποτρέπονται τέτοιου είδους συμβάντα.