Η 2017 BMW Σειρά 5 στο BMW Welt


Διαδραστική έκθεση αυτοκινήτου και ειδική προβολή ταινίας της Σειράς BMW Films υπόσχονται μία ξεχωριστή εμπειρία στον επισκέπτη.

  • 20/2/2017

ΦΩΤΟ: BMW

Πριν από μερικές ημέρες λανσαρίστηκε η νέα BMW Σειρά 5 sedan. Παράλληλα, το BMW Welt αφιερώνει μία αποκλειστική, ειδική έκθεση για την έβδομη γενιά του business sedan.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περιεργάζονται δύο μοντέλα από κοντά και να μαθαίνουν τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά μέσα από μία βιωματική εμπειρία. Η δυναμική φύση του νέου premium αυτοκινήτου αντανακλάται και στην έκθεση στο BMW Welt.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου, οι επισκέπτες μπορούν να περιεργάζονται την τελευταία γενιά της BMW Σειράς 5 sedan σε ειδικό χώρο απέναντι από το BMW Welt Lifestyle Shop.

Τεχνολογίες πολυμέσων χρησιμοποιούνται για την ανάδειξη των καινοτόμων, βασικών χαρακτηριστικών της νέας Σειράς 5, όπως νέα χειριστήρια και οθόνες, ψηφιακός βοηθός ταξιδιού BMW Connected, και τα διάφορα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Οθόνες αφής προσφέρουν στους επισκέπτες μία ολοκληρωμένη εικόνα για την αφοσίωση και καινοτομία που χαρακτηρίζει την εξέλιξη αυτού του οχήματος.

Ένας χώρος της έκθεσης είναι διαμορφωμένος με γνώμονα μία πολυαισθητηριακή εμπειρία. Εκεί οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύπτουν το Ambient Air Package, που προσφέρεται προαιρετικά με τη νέα BMW Σειρά 5. Πιέζοντας ένα μπουτόν, το Ambient Air Package αναδύει ένα διακριτικό, ευχάριστο άρωμα στο εσωτερικό. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάζουν δύο από τα οκτώ διαθέσιμα αρώματα στην έκθεση.

O φωτισμός περιβάλλοντος δημιουργεί μία χαλαρή, φιλική ατμόσφαιρα, υπογραμμίζοντας την αίσθηση πολυτέλειας του οχήματος και λειτουργώντας ως πηγή φωτός. Ένα φωτιζόμενο “5” στην έκθεση δείχνει την ποικιλία επιλογών φωτισμού και τις διαθέσεις που δημιουργούν.