Η άγνωστη ηλεκτρική «γουρούνα» της Tesla


Στο περιθώριο της εξέλιξης του Cybertruck, οι μηχανικοί της Tesla βρήκαν τον χρόνο και τη διάθεση για να δημιουργήσουν μια ηλεκτροκίνητη «γουρούνα» η οποία ακολουθεί το ίδιο απόκοσμο στιλ.

  • 24/9/2020

Στη χώρα μας οι «γουρούνες» ή αν προτιμάτε τα τετράτροχα ATV, είναι παρεξηγημένες. Κυρίως εξαιτίας της εμπλοκής τους στην άναρχη τουριστική ανάπτυξη αυτού του τόπου αλλά και των ιδιαιτεροτήτων που λίγο έλειψε να καταστήσει παράνομη την κυκλοφορίας του.

Σε άλλα σημεία του πλανήτη, βέβαια, η χρήση των ATV γίνεται σαφώς πιο συνειδητοποιημένα, γεγονός που έχει δημιουργήσει και υποκατηγορίες. Μια από αυτές αναμένεται να είναι και οι αμιγώς ηλεκτροκίνητες «γουρούνες», οι οποίες όσο περνά ο καιρός θα πολλαπλασιάζονται.

Ανάμεσα στις ηλεκτροκίνητα ATV θα πρέπει να προσθέσουμε και εκείνo της Tesla, το οποίο αποκαλύφθηκε στο περιθώριο της επεισοδιακής παρουσίασης του Cybertruckκαι έκτοτε χάθηκε από προσώπου γης.

Αν και δεν ήταν ξεκάθαρο αν η αμερικανική φίρμα θα προχωρήσει στην παραγωγή της, ο Elon Musk δήλωσε εκ των υστέρων ότι οι ιδιοκτήτες του Cybertruck θα μπορούν να αποκτήσουν αν το επιθυμούν την ανάλογου σχεδιαστικού ύφους Cyberquad.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως περισσότερες φωτογραφίες οι οποίες ρίχνουν φως στις σχεδιαστικές προδιαγραφές μιας γουρούνας πολύ διαφορετική από τις άλλες.