Η Alfa Romeo αποχαιρετά το 2021 και μας δείχνει την Tonale! (Video)


Ένα σύντομο εορταστικό βίντεο-ανασκόπηση του 2021 έφτιαξε η Alfa Romeo για να ευχηθεί Χρόνια Πολλά στους Alfisti και στο τέλος μας δίνει μία γεύση από αυτό που ετοιμάζει για το 2022. Την νέα Tonale!

  • 24/12/2021

Σε λίγες ημέρες φεύγει το 2021 και η Alfa Romeo θέλησε να το αποχαιρετήσει με ένα πολύ σύντομο βίντεο που ανάρτησε στο YouTube. Μέσα στη χρονιά που φεύγει υπήρξαν πολλές αλλαγές για την ιταλική μάρκα. Αρχικά έγινε μέλος του νεοσύστατου Ομίλου Stellantis, απέκτησε νέα κεντρικά γραφεία, στις ίδιες εγκαταστάσεις με το Centro Stile Alfa Romeo στο Τορίνο, τον χώρο που σχεδιάζονται όλα τα νέα μοντέλα και δημιουργείται το μέλλον της μάρκας.

Μέσα στο 2021 έγινε πραγματικότητα και η επιστροφή του θρυλικού ονόματος GTA  (Gran Turismo Alleggerita) με την παρουσίαση των νέων Giulia GTA και Gulia GTAm σε περιορισμένη παραγωγή 500 αριθμημένων μονάδων, οι οποίες και εξαντλήθηκαν μόλις σε λίγους μήνες.

Παράλληλα, το 2021 ήταν έντονο και από αγωνιστική δραστηριότητα για την μάρκα, με την παρουσία της στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ, τη Formula 1. Εκτός αυτού, η θρυλική ιταλική εταιρεία συμμετείχε και σε πολλές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για το αυτοκίνητο. Από το ιστορικό Mille Miglia, μέχρι το Goodwood Festival ofSpeed και το μουσείο της Alfa Romeo στο Arese, εκεί όπου γιόρτασε τα 111α γενέθλια της.

Στο βίντεο που δημιούργησε η Alfa Romeo βλέπουμε μία σύντομη ανασκόπηση όλου του 2021, ενώ στο τέλος η ιταλική φίρμα υπόσχεται ένα ακόμα πιο συναρπαστικό και «ηλεκτρισμένο» 2022, χρονιά που φυσικά θα ξεχωρίζει η νέα εξηλεκτρισμένη plug-in υβριδική Tonale. Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο η Alfa Romeo μας δίνει μία πρώτη από την Tonale, δείχνοντας μας το πίσω μέρος της ενώ κάνει γύρους στην πίστα.

Δείτε το βίντεο της Alfa Romeo για το 2021: