H Alfa Romeo teasάρει ξανά την Tonale (video)


H ιταλική φίρμα ρίχνει εκ νέου… λάδι στη φωτιά της αναμονής για το επερχόμενο SUV, η επίσημη παρουσίαση του οποίου έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου.

  • 31/1/2022

Κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα έχει απομείνει μέχρι να συναντηθούμε για πρώτη φορά με την πλήρη εικόνα της πολυαναμενόμενης Alfa Romeo Tonale. Θυμίζουμε πως η επίσημη παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να φουντώνουν το ενδιαφέρον μέσα από τα social media αποκαλύπτοντας ένα ακόμα teaser video από τη νέα SUV πρόταση. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά δεν θέλησαν να γίνουν ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί δείχνοντας πολύ κοντινά πλάνα από το τιμόνι , από τα προσκέφαλα των καθισμάτων καθώς και μία ιταλική σημαία, χωρίς να γνωρίζουμε το ακριβές σημείο στο οποίο βρίσκεται.

Μέχρι στιγμής η Alfa Romeo μάς έχει αποκαλύψει στοιχεία για τα φωτιστικά σώματα, το πίσω μέρος του αυτοκινήτου ενώ κινείται σε πίστα, την έχουμε δει παρκαρισμένη δίπλα σε μία Stelvio γνωστοποιώντας μας το μέγεθός της, αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες, ενώ στη δημοσιότητα έχει διαρρεύσει και ένα μέρος από τις τεχνικές προδιαγραφές.

Δείτε το τελευταίο teaser του επερχόμενου SUV…