H Alfa Romeo των ονείρων μας έρχεται από την Ινδία


Τη σχεδιαστική τους δεινότητα επέδειξαν δύο ταλαντούχοι Ινδοί, προσφέροντας στο φιλοθεάμον κοινό τη σύγχρονη εκδοχή της Alfa Romeo GT Junior.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 26/9/2019

Μπορεί η Ινδία να έχει μπει για τα καλά στο κάδρο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, ωστόσο, το γεγονός ότι δύο Ινδοί εξάντλησαν τη σχεδιαστική τους δεινότητα δημιουργώντας τη σύγχρονη εκδοχή της Alfa Romeo GT Junior δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Η σχεδιαστική σπουδή των Rishi Soman και Siddhant Jaokar είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει το τελευταίο διάστημα και μια καλή αφορμή ώστε οι ιθύνοντες της ιταλικής φίρμας να επαναπροσδιορίσουν τα μελλοντικά τους πλάνα.

Κρίνοντας, βέβαια, από την τύχη που είχαν ανάλογες προσπάθειες στο παρελθόν, οι πιθανότητες της Alfa Romeo GT Junior των δύο Ινδών να φτάσει έως τη γραμμή παραγωγής είναι ελάχιστες.

Κάθε πρόβλεψη, λοιπόν, για τα μηχανικά μέρη του ιταλικού coupe θα ήταν το λιγότερο παρακινδυνευμένη, από τη στιγμή μάλιστα που η επόμενη ημέρα της αυτοκίνησης στην οποία και ανήκει πρόκειται να είναι άνευ συγκλονιστικού απροόπτου ηλεκτρική.