Η απόλυτη παράνοια – Σοκαριστικό video με την τρελή πορεία μοτοσυκλέτας (video)


Στα σχόλια οι θεατές κατακεραυνώνουν τον αναβάτη για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε σε δημόσιο οδικό δίκτυο. Ωστόσο, υπήρχαν και αυτοί που προτίμησαν να εστιάσουν σε... άλλο σημείο του video.

  • 12/3/2023

Είναι κάποιες φορές που ένα video στο YouTube μπορεί να εξοργίσει και να προκαλέσει θυμό. Τέτοιου είδους συναισθήματα προκάλεσε σε μεγάλη μερίδα θεατών το video που θα δείτε παρακάτω και η απόδειξη έρχεται μέσα από την «καταιγίδα» των comments που δέχθηκε

Η δημοσίευση έγινε στο κανάλι Bad Boy. Αυτό που θα δείτε είναι δύο μοτοσυκλέτες υψηλού κυβισμού, μία Suzuki GSX-R 750 και μία Kawasaki ZX-10R, όπου κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε δημόσιο οδικό δίκτυο. Μάλιστα, η μοτοσυκλέτα που κουβαλάει την κάμερα και καταγράφει την βόλτα φέρει και δεύτερο αναβάτη, μία γυναίκα.

Το top comment στο video έγραφε: «Αν κάποιος οδηγεί με αυτόν τον τρόπο είναι γιατί δεν φοβάται να χάσει τη ζωή του. Το πρόβλημα ωστόσο εμφανίζεται όταν σκοτώνεις αυτόν που κάθεται πίσω σου».

Ένας άλλος έγραψε: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω αυτό στην κοπέλα μου. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι λάθος. Με αυτή την ταχύτητα, αν συμβεί το παραμικρό, είναι νεκρή». 

Βέβαια υπήρχαν και οι θεατές που δεν πρόσεξαν την ταχύτητα με την οποία έτρεχαν οι μοτοσυκλέτες και προτίμησαν να εστιάσουν σε... άλλο σημείο. Ένας από αυτούς έγραψε: «Μη με ρωτήσετε τι χρώμα είχαν οι μοτοσυκλέτες γιατί απλά δεν τις πρόσεξα».

Δείτε το video…