Η Aston Martin Valkyrie αποκτά μία ακόμη πιο σκληροπυρηνική υπόσταση (video)


Ο λόγος για το AMR Track Performance Pack που ανάγει το hyper που έχουν εξελίξει οι Adrian Newey και Red Bull Technology σε άλλο επίπεδο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 24/1/2019

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σούπερ πακέτο αναβάθμισης το οποίο θα είναι διαθέσιμο για τις 150 Valkyrie που θα κατασκευαστούν. Ψιλά γράμματα θα πει κανείς αλλά όλα έχουν την σημασία τους όταν μιλάμε για ένα dreamcar με τεχνογνωσία από την Formula 1. Για αυτό και το νέο πακέτο προσφέρει ακόμη καλύτερη αεροδυναμική στο μπροστινό άξονα για καλύτερους χρόνους στις πίστες κατά 8% και σε σχέση με την «απλή» Valkyrie.

Ανάμεσα στις λοιπές αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται οι νέες ζάντες και τα φρένα από το πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό τιτάνιο. Παράλληλα η ρύθμιση της ανάρτησης έχει νέες βελτιώσεις για περαιτέρω πρόσφυση και σε συνδυασμό με διαφορετικές αντιστρεπτικές ράβδους.

Στον αισθητικό τομέα κάθε ιδιοκτήτης της Valkyrie που θα επιλέξει το πακέτο αναβάθμισης μπορεί να διαλέξει και πρόσθετη βαφή αμαξώματος. Επίσης υπάρχουν νέες επιλογές προσωποποίησης με την υπογραφή της “Q by Aston Martin” που περιλαμβάνει τα πακέτα Spirit (ασημί), Mantis (πράσινο) και Ultimate (μαύρο).