H Audi ενισχύει τη γκάμα των E- Tron και E-Tron Sportback


Οι νέες δυνατότητες του συστήματος infotainment και οι καινούργιες εκδόσεις εξοπλισμού καθιστούν τα ηλεκτρικά Audi ακόμα πιο ελκυστικά.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: AUDI
  • 14/7/2020

Το E-Tron και στις δύο εκδοχές αμαξώματός του -αυτή με το κλασικό στυλ SUV αλλά και την SUV κουπέ Sportback- είναι το πρώτο ηλεκτρικό Audi και κατά συνέπεια η βιτρίνα της εταιρείας στον εξηλεκτρισμό και στα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα. Ταυτόχρονα όμως δεν παύει να είναι και ένα μεγάλο, ακριβό και πολυτελές SUV που πρέπει να είναι κορυφαίο και στο συγκεκριμένο τομέα αλλά και να προσαρμόζεται στις τάσεις και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Έτσι λοιπόν η Audi εμπλουτίζει συνεχώς τον βασικό εξοπλισμό του και διευρύνει τις επιλογές των εκδόσεών του. Τόσο το E-Tron 50 Quattro όσο και το E-Tron 55 Quattro θα εξοπλίζονται πλέον με την τρίτη γενιά του συστήματος infotainment του ομίλου Volkswagen, η οποία σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη διαθέτει δεκαπλάσια υπολογιστική ισχύ και καινούργιες δυνατότητες.

Όπως είναι φυσικό το σύστημα των φωνητικών εντολών έχει πρόσβαση στο cloud, ενώ το σύστημα πλοήγησης μαθαίνει τις συνήθειες το οδηγού προκειμένου να κάνει ακόμα καλύτερες προτάσεις. Επίσης πλέον είναι εφικτές οι over the air αναβαθμίσεις καθώς και η ασύρματη σύνδεση με smartphones.

Παράλληλα αυξάνονται και οι εκδόσεις εξοπλισμού με τις οποίες είναι διαθέσιμα τα E-Tron, ειδικά στις μεγάλες αγορές γενικά και για τα ηλεκτρικά ειδικά. Στη Μεγάλη Βρετανία για παράδειγμα ενδιαφέρον παρουσιάζει η Black Edition, που βασίζεται την S Line και επιπρόσθετα διαθέτει λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα, φιμέ κρύσταλλα, Matrix LED προβολείς, χαμηλωμένη αερανάρτηση και ζάντες 21 ιντσών.