H Audi παρουσιάζει μέσω της Walt Disney το πρωτότυπο RSQ e-tron (video)


Σε συνεργασία με την Twentieth Century Fox η Audi πρωταγωνιστεί στην ψηφιακή παραγωγή ‘Spies in Disguise’.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 27/11/2019

H Audi είναι ευρέως γνωστή για την αδυναμία που έχει στις χολιγουντιανές παραγωγές και τις αμέτρητες συμμετοχές μοντέλων της με στόχο την προβολή τους. Από το A8 με οδηγό τον σοφέρ Jason Statham έως το RSQ στο "I Robot", όπως και σε πολλές άλλες ταινίες.

Στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα προβληθεί στις αίθουσες τα Χριστούγεννα με τον ελληνικό τίτλο “Μετά-μορφωμένοι Πράκτορες” η Audi δίνει το παρόν με το RSQ E-Tron Concept. Πρόκειται για ένα νέο concept που συνδυάζει μια φουτουριστική εκδοχή του R8 με το πλήρες ηλεκτρικό και φουλ αυτόνομο RSQ e-tron.

Εξίσου φουτουριστικό είναι και το εσωτερικό με ψηφιακές οθόνες και ένα προηγμένο head-up display το οποίο ουσιαστικά μοιάζει με τρισδιάστατη προβολή στον χώρο, όπως ένα ολόγραμμα. Επίσης, τα χειριστήρια επιλογής της κίνησης βρίσκονται πάνω στο τιμόνι.

Η ταινία που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους έχει ως πρωταγωνιστές δύο εντελώς αντίθετους χαρακτήρες, τον σούπερ κατάσκοπο Λανς Στέρλινγκ (Γουίλ Σμιθ) και τον επιστήμονα Γουόλτερ Μπέκετ (Τομ Χόλαντ).