Η Bentley Continental GT και το Jeep Wrangler μετατρέπονται σε τανκ (Video)


Η Bentley Continental GT μετατρέπεται για μία ακόμα φορά σε τανκ, έχοντας αυτήν τη φορά στο πλευρό της το σκληροτράχυλο Jeep Wrangler.

  • 1/2/2020

Τον περασμένο Μάιο η εμφάνιση μιας Bentley Continental GT η οποία δεν πατούσε πάνω σε τροχούς αλλά σε ερπύστριες, αποκτώντας τις συνήθειες και πολύ περισσότερο τις ικανότητες ενός tank μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων μας.

Σχεδόν εννέα μήνες μετά επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τον ρωσικό χειμώνα και έναν ανταγωνιστή που δίχως καμία αμφιβολία είναι μαθημένος στις κακουχίες. Ο λόγος για το Jeep Wrangler, το οποίο δεν έχασε την ευκαιρία να επιδείξει τις δεξιότητές του.

Μπορεί, λοιπόν, η εικόνα μια Bentley με ερπύστριες να είναι εκείνη που εντυπωσιάζει, ωστόσο, το ερπηστριοφόρο Jeep Wrangler είναι αυτό που δείχνει ασταμάτητο ακόμα και σε συνθήκες στις οποίες ελάχιστα «τετράτροχα» θα μπορούσαν να επιβιώσουν.

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι ειδικά προσαρμοσμένες αναρτήσεις και το σύστημα μετάδοσης με τις σχέσεις πολλαπλασιασμού συνιστούν εφόδια που καθιστούν τον Jeep Wrangler ανίκητο στην κατηγορία των εκτός δρόμου οχημάτων.