Η Bentley χορηγός στο Spetses Classic Yacht Regatta 2019


Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής, η Bentley Motors προγραμματίζει στη διάρκεια της χρονιάς πολλές εκδηλώσεις επετειακού χαρακτήρα, ανά την υφήλιο. Στο πλαίσιο αυτών των εορτασμών, η Bentley στην Ελλάδα είναι χορηγός του Spetses Classic Yacht Regatta 2019 (SCYR).

  • 31/5/2019

Πρόκειται για τον κορυφαίο Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών στην Ελλάδα, που θα διεξαχθεί για 9η συνεχόμενη χρονιά στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, από τις 27 ως τις 30  Ιουνίου 2019, με διοργανωτή το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών. Με φόντο τις μοναδικές Σπέτσες και στο θαλάσσιο στίβο ανάμεσα στο νησί και τις ακτές της Αργολίδας, η διοργάνωση περιλαμβάνει ιστιοδρομίες για κλασσικά και παραδοσιακά σκάφη, παραδοσιακές λέμβους και οικογενειακές λέμβους-dinghies.

Η συμμετοχή σκαφών που έχουν γράψει ιστορία στις ελληνικές θάλασσες αλλά και αθλητών που έχουν τιμήσει τη χώρα μας παγκοσμίως, αποτελούν τον μοναδικό συνδυασμό του αγώνα Spetses Classic Yacht Regatta 2019, που έχει καταστεί θεσμός για τη Μεσόγειο και προσελκύει επισκέπτες υψηλού επιπέδου στο νησί.

Η συνέντευξη Τύπου του αγώνα δόθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, με μία εμβληματική Bentley Bentayga και μία απαστράπτουσα Continental GT V8 Convertible να κοσμούν την είσοδο του ιστορικού κτιρίου.